کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۵۷۵۰۵
تاریخ خبر:
به بهانه امضای سند همکاری سه ساله با کشور همسایه

چند امیررضا معصومی قرار است به آذربایجان کوچ کنند؟

چند امیررضا معصومی قرار است به آذربایجان کوچ کنند؟

نکته نگران‌کننده اما بخش تبادل مربی و ورزشکار خاصه نقل و انتقال قهرمان ورزشی است

هفت صبح| وزیر ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران و وزیر جوانان و ورزش جمهوری آذربایجان در دیداری دوجانبه، سند همکاری سه ساله‌ای به امضا رساندند.احمد دنیامالی و فرید غایب‌اف وزرای ورزش ایران و جمهوری آذربایجان، سند برنامه اجرایی همکاری‌های دو کشور در حوزه ورزش و جوانان را برای سال‌های 2026 تا 2028 امضا کردند.

 

آنچه از این سند منتشر شد، به صورت کلی اشاره داشت که سند همکاری سه‌ساله با هدف توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه ورزش و جوانان، تقویت ارتباط میان فدراسیون‌های ورزشی، برگزاری اردوها و مسابقات مشترک، تبادل مربیان و ورزشکاران، همکاری در حوزه آموزش، پژوهش و استعدادیابی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دو کشور به امضای دکتر احمد دنیامالی و فرید غایب‌اف رسیده است.

 

نکته نگران‌کننده اما بخش تبادل مربی و ورزشکار خاصه نقل و انتقال قهرمان ورزشی است. سال گذشته و به‌رغم مخالفت فدراسیون کشتی، قرارداد امیررضا معصومی با فدراسیون کشتی آذربایجان در حالی نهایی شد که پیشنهاد مالی این فدراسیون به قهرمان نوجوانان، جوانان و امیدهای جهان، رکورد مالی سرمربی پیشین تیم ملی فرنگی را هم شکست.

 

امیررضا معصومی نه اولین ورزشکار ایرانی است که با پرچم آذربایجان در مسابقات بین‌المللی شرکت می‌کند و نه آخرین آن خواهد بود.سال‌هاست کشور آذربایجان با پیشنهادات مالی وسوسه‌کننده ورزشکاران ایرانی را زیر پرچم خود می‌برد و با آنها مدال درو می‌کند.

 

گرچه درخشش ورزشکاران کشورمان در رویداد‌های معتبر بین‌المللی برای هر ایرانی خوشحال‌کننده است؛ اما همین مدال‌آوری‌ها زنگ خطری بزرگ برای ورزش ماست که مبادا این مهاجرت‌ها در آینده نیز ادامه‌دار باشد و سرمایه‌های ورزش ایران، یکی پس از دیگری از دست بروند.

 

‌ورزشکارانی که چند صباحی است به دلیل پشتیبانی‌نشدن مالی از سوی مسئولان ورزش ایران و البته پیشنهادهای مالی همسایه شمالی، به جمهوری آذربایجان مهاجرت کرده و تغییر تابعیت داده‌اند تا در قبال دریافت دستمزدهای بالا از آذربایجانی‌ها، برای تیم‌های ملی رشته‌های مختلف این کشور به میدان بروند. جمهوری آذربایجان که در سال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای روی ورزش کرده، مدت‌هاست در کمین ورزشکاران کشورهای همسایه خود به خصوص ایران نشسته است.

 

امیدواریم سند همکاری سه ساله مجوز این اقدام غیر ورزشی را به کشور آذربایجان ندهد چراکه ورزش ایران به قهرمانان خود برای کسب خوشرنگ‌ترین مدال‌ها در مسابقات جهانی و المپیک نیازمند است. هرچند انتظار می‌رفت در این نشست نسبت به وسوسه ورزشکاران ایرانی هم به کشور همسایه هشداری داده می‌شد نه اینکه...

 

کدخبر: ۶۰۱۵۷۵۰۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر