کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۶۷۲۰۶
تاریخ خبر:

” سهراب” در هر دو حالت از استقلال می رود!

” سهراب” در هر دو حالت از استقلال می رود!

خبردار شدیم باشگاه استقلال برنامه بلند مدت برای همکاری با سهراب بختیاری زاده سرمربی این تیم ندارد!

سهراب بختیاری زاده فقط برای 8 بازی با استقلالی ها به توافق رسید که اولین آن با پیروزی برابر فجرسپاسی شیراز به پایان رسید.

لیگ برتر به خاطر جنگ تحمیلی تعطیل شد و سهراب بختیاری زاده نتوانست 7 هفته دیگر هم سرمربی استقلال باشد یا اینکه حداقل تا شروع دوباره مسابقات باید صبوری کند.

این در حالی است که شنیدیم مدیران باشگاه استقلال به رغم عقد قرارداد با سهراب بختیاری زاده همچنان با چند سرمربی خارجی مشغول مذاکره شده اند.

ظاهرا سهراب بختیاری زاده چه در استقلال موفق می شد و چه نمی شد باز باید جای خود را به سرمربی دیگری می داد!

پیگیری های خبرنگار هفت ورزشی نشان می دهد که سهراب بختیاری زاده حتی در صورت قهرمانی استقلال هم قبل از شروع فصل آینده باید از این تیم می رفت!

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۶۷۲۰۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر