کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۵۱۹۲۶
تاریخ خبر:

الطلبه عراق جذب فرشید باقری را تکذیب کرد

الطلبه عراق جذب فرشید باقری را تکذیب کرد

باشگاه الطلبه به شایعات نقل و انتقالاتی در اطراف این تیم واکنش نشان داد.

به گزارش هفت صبح، در روزهای گذشته شایعات نقل و انتقالاتی درباره باشگاه الطلبه به اوج خود رسیده است. یکی از این اخبار درباره هافبک سابق استقلال یعنی فرشید باقری بود کن گفته شد با الطلبه به توافق نهایی دست یافته و باقری قرار است دوباره زیر نظر علیرضا منصوریان کار کند.


با این حال اکنون باشگاه الطلبه در بیانیه‌ای به این اخبار واکنش نشان داد: «هیئت اداری باشگاه ورزشی الطلبه از کلیه رسانه‌ها دعوت می‌کند: مراقب انتشار اخبار نادرست درباره باشگاه الطلبه باشید.

ما همچنین می‌خواهیم در مورد اخبار نادرستی که در مورد امضای قرارداد با بازیکنان جدید برای نمایندگی تیم فوتبال توسط مدیریت باشگاه منتشر شده است، توضیحاتی ارائه دهیم.»

الطلبه در ادامه نوشت: «ما تأیید می‌کنیم که مدیریت باشگاه به هیچ بازیکنی مراجعه نکرده و موضوع عقد قرارداد با بازیکنان بر عهده سرمربی تیم با مشورت مدیریت است. همچنین تأیید می‌کنیم که دفتر رسانه تنها نهاد رسمی مسئول انتشار اخبار رسمی است.»

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۴۰۶۵۱۹۲۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر