کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۳۹۲۸۲
تاریخ خبر:

درخشان مثل سعید؛ یک پنالتی زد و یک پنالتی گرفت

درخشان مثل سعید؛ یک پنالتی زد و یک پنالتی گرفت

سعید سحرخیزان در نیمه اول دیدار فجرسپاسی و استقلال عملکرد فوق العاده ای داشت.

به گزارش هفت ورزشی ، در ادامه رقابت های هفته هشتم لیگ برتر، استقلال در ورزشگاه پارس شیراز به مصاف فجرسپاسی رفت و به پیروزی 2 - صفر رسید.

2 گل استقلال را یاسر آسانی و سعید سحرخیزان به ثمر رساندند. سحرخیزان 22 ساله که از اورنبرگ روسیه راهی استقلال شد و تاکنون موفق به گلزنی برای این تیم نشده بود در دقیقه 40 از سینا شاه عباسی پنالتی گرفت تا یاسر آسانی گل اول راه به ثمر رساند.

چند دقیقه بعد روی حرکت زیبای بازیکن استقلال و ارسال او، بازهم شاه عباسی پنالتی داد و توپ به دست های او برخورد کرد تا عرب براقی اعلام پنالتی کند. اینبار سحرخیزان پشت توپ قرار گرفت و با ضربه زیبا گل دوم استقلال را به ثمر رساند.

مهاجم شماره 11 استقلال که نازون را نیمکت نشین کرده، سابقه بازی در تیم های هوادار، گل گهر و اورنبرگ را دارد.

تازه‌ترین تحولات ورزشی را اینجا بخوانید.
تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۳۹۲۸۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر