کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۴۰۶۰۹۲۶۹
تاریخ خبر:

جدایی ناگهانی حسین بادامکی از پرسپولیس

جدایی ناگهانی حسین بادامکی از پرسپولیس

معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس علاقه به مربیگری را دلیل جدایی‌اش از جمع سرخپوشان اعلام کرد.

به گزارش هفت صبح حسین بادامکی با تقدیم نامه‌ای به مدیرعامل از سمت خود به عنوان معاون ورزشی باشگاه استعفا کرد. وی ضمن آرزوی موفقیت برای باشگاه، خواهان پذیرش این درخواست شد.

حسین بادامکی در این ارتباط گفت: چه زمانی که برای پرسپولیس بازی می‌کردم و چه در این مدت که افتخار داشتم و بنده را لایق دانستند در خدمت پرسپولیس بزرگ باشم جزو افتخارآمیزترین دوران زندگی من است.

وی ادامه داد: در این مدت تلاش کردم تمام توان خود را در حوزه اختیاراتی که داشتم در خدمت پرسپولیس بگذارم. در هر دو دوره حضور در پرسپولیس از حواشی دوری کردم. در حال حاضر نیز بعد از فعالیت‌های مدیریتی که در فوتبال داشتم، علاقمند هستم مربیگری را تجربه کنم. بر همین اساس از آقای رضا درویش که از حُسن اعتماد ایشان سپاسگزارم، درخواست کردم با استعفای اینجانب موافقت کنند.

بادامکی عنوان کرد: پرسپولیس پیشکسوتان و بزرگان بسیاری دارد و شکی نیست حتما فرد دلسوز و کاردانی در این مسئولیت قرار خواهد گرفت. از صمیم قلب برای پرسپولیس و هواداران آرزوی بهترین‌ها را دارم.

آخرین تحولات ورزشی را اینجا بخوانید.
منبع: فرارو
آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۴۰۶۰۹۲۶۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر