نظری: به مدال بازیهای آسیایی فکر میکنم
برنده مدال برنز جوجیتسو زنان در بازیهای همبستگی اسلامی از حضور در این مسابقات و نتیجه کسب شده ابراز رضایت کرد.
به گزارش هفتورزشی، یاسمین نظری، نفر سوم و دارنده مدال برنز جوجیتسو بازیهای همبستگی اسلامی اظهار داشت: برای اولین بار در این مسابقات شرکت میکردم و رقابت سطح بسیار بالایی داشت. رقیب اول، رنک یک جهان بود و مدال طلای جهان را چند وقت پیش برای امارات کسب کرده بود. رقیب دوم قزاق هم رنک ۲ دنیا بود و از رقابت با آنها و کسب مدال برنز خوشحالم.
وی در ادامه بیان داشت: در مبارزه با رقیب اماراتی که مدال طلای ریاض را هم گرفت، بازی خوبی داشتم اما وقتی مقنعهام به روی صورتم آمد و جلوی تنفسم را گرفت، داور رسیدگی بهموقع نداشت و بازی متوقف نشد که به همین علت واکنش درستی نداشتم.
نظری در پایان گفت: رقیب سومم که قهرمان آفریقا بود هم رقیب خوبی بود که خداراشکر موفق به پیروزی و کسب برنز شدم. انشاالله با حمایت و تلاش بیشتر در بازیهای آسیایی آیچی-ناگویا هم بتوانم مدال کسب کنم.