کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۴۰۲۰۲
تاریخ خبر:

سه بازی سه کارت قرمز؛ پرسپولیس ده نفره به تراکتور نمی‌بازد

سه بازی سه کارت قرمز؛ پرسپولیس ده نفره به تراکتور نمی‌بازد

پرسپولیس در سومین بازی متوالی برابر تراکتور، با وجود ده نفره شدن و یک یار کمتر بازنده نشد.

به گزارش هفت‌ورزشی، وقتی مرتضی پورعلی‌گنجی در آن دقایق حساس پایانی کارت قرمز وحید کاظمی، داور مسابقه را مقابل چشم خودش دید، این انتظار به وجود آمد که پرسپولیس بازنده این دیدار مهم خواهد بود. تراکتور 10 دقیقه بعد گل برتری را هم زد اما ضربه ایستگاهی زیبا و پرقدرت مارکو باکیچ، هافبک مونته‌نگرویی پرسپولیس در آخرین دقیقه وقت‌های اضافه کار را به تساوی کشاند تا پرسپولیس باردیگر ده نفره مقابل تراکتور بازنده نباشد.

در بازی برگشت لیگ بیست و چهارم هم پرسپولیس با کریم باقری تجربه مشابهی را برابر تراکتور داشت با این تفاوت، که در آن بازی سرخ‌ها در تهران سه امتیاز را گرفتند. در بازی هفته هفدهم لیگ گذشته، در حالی که پرسپولیس با یک گل جلو بود در اولین دقیقه نیمه دوم، محمد خدابنده‌لو هافبک این تیم با دریافت کارت قرمز اخراج شد. پرسپولیس اما موفق شد در دقیقه 73 توسط گئورگی گولسیانی گل دوم را بزند و بازی را ببرد.

photo_2025-01-26_23-34-18

شب گذشته در ورزشگاه بنیان دیزل تبریز هم این اتفاق تکرار شد با این تفاوت که پرسپولیس تقریبا بحران زده! توانست ده نفره یک امتیاز حساس را از مسابقه‌ای که باخته بود به دست بیاورد.

yrkz1iqo

اما این تمام ماجرا نیست. در بازی رفت لیگ بیست و چهارم نیز پرسپولیس برابر تراکتور یک اخراجی داشت. سروش رفیعی در دقیقه 76 کارت قرمز گرفت و در حالی که پرسپولیس با گل شجاع خلیل زاده از حریف عقب بود، با گل دقیقه 89 ایوب العملود بازی را به تساوی کشاند.

پرسپولیسی ها در بازی برگشت لیگ بیست و سوم هم یک اخراجی برابر تراکتور داشتند که البته او افشین پیروانی مدیر تیم بود. در نهایت پرسپولیس این بازی را هم با نتیجه 2-0 برنده شد.

 

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۴۰۲۰۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر