کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۷۵۶۶
تاریخ خبر:

حدادی سرپرست مدیرعاملی شد؛ درویش نامه فدایت شوم نوشت

حدادی سرپرست مدیرعاملی شد؛ درویش نامه فدایت شوم نوشت

تنها دقایقی پس از انتشار خبر استعفای رضا درویش، باشگاه پرسپولیس در رسانه رسمی خود حدادی را به عنوان جانشین او معرفی کرد.

به گزارش هفت ورزشی، در پی شکست پرسپولیس مقابل خیبر که اولین باخت این تیم در فصل جدید بود، رضا درویش به صورت شفاهی و غیر رسمی از مدیرعاملی باشگاه کناره گیری کرد.

هنوز استعفای کتبی درویش منتشر نشده بود که رسانه رسمی پرسپولیس جانشین او را هم معرفی کرد تا مبادا مثل دفعه قبل درویش منصرف شود!

در متن خبر رسمی پرسپولیس آمده است؛ 

رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از بازی مقابل خیبر، استعفای خود را تقدیم هیات مدیره کرد و هیات مدیره باشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ایشان در طی دوران تصدی مدیریت باشگاه با استعفای وی موافقت کرد. طبق تصمیم اعضای هیات مدیره، پیمان حدادی، رییس هیات مدیره به عنوان سرپرست مدیرعاملی انتخاب شد. گفتنی است در مورد مسائل فنی قرار است در جلسه بعدی هیات مدیره تصمیم گیری شود.

ساعاتی بعد از این اطلاعیه رضا درویش هم با انتشار نامه فدایت شوم، با هواداران پرسپولیس خداحافظی کرد.

متن خداحافظی و استعفای درویش که در قالب استوری اینستاگرامی منتشر شده به شرح زیر است؛

به نام خدا
خداحافظی همیشه سخت است، مخصوصاً وقتی با جمعی از صمیمی‌ترین همراهان زندگی‌ات روبه‌رو باشی.
سال‌هایی که کنار خانواده بزرگ پرسپولیس گذراندم، برایم پر از خاطره، تجربه و عشق بود؛ سال‌هایی که هر روزش با تلاش، امید و دلگرمی هواداران گذشت.
امروز که تصمیم به کناره‌گیری گرفته‌ام، تنها یک مسوولیت را واگذار می‌کنم، نه عشقی را که با تمام وجود به پرسپولیس و هوادارانش دارم.
از همه‌ی هواداران عزیز، بازیکنان، اعضای کادر فنی، همکاران، اعضای محترم هیات مدیره و همچنین از دکتر احمدی و کنسرسیوم بانکی که در مسیر خدمت به باشگاه پرسپولیس یار و حامی ما بودند، صمیمانه سپاسگزارم.
پرسپولیس برای من فقط یک نام نیست، بخشی از زندگی و هویتم است.
امیدوارم این تیم محبوب، همیشه در اوج بماند و دل میلیون‌ها هوادار سرخ را شاد کند.

b25zjfia2

 

 

سایر اخبارورزشیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۳۷۵۶۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر