کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۴۵۳۵
تاریخ خبر:

شهرقدس به سرخابی ها رسید؛ پیکان به کرج تبعید شد

شهرقدس به سرخابی ها رسید؛ پیکان به کرج تبعید شد

مدیر تیم فوتبال پیکان اعلام کرد در صورت تأیید سازمان لیگ، این تیم در ورزشگاه کرج میزبان آلومینیوم خواهد بود.

به گزارش هفت صبح ورزشی،با خارج شدن ورزشگاه آزادی از چرخه میزبانی مسابقات لیگ برتر و بازسازی چمن استادیوم پاس قوامین، ورزشگاه‌های تختی و شهدای شهر قدس به‌تنهایی به عنوان مهم‌ترین زیرساخت‌های آماده فوتبال پایتخت باقی مانده‌اند.

با توجه به مشکلات مختلف استادیوم تختی، باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس ترجیح می‌دهند در ورزشگاه شهدای شهر قدس میزبانی کنند و دیدارهای خانگی آبی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا 2، در همین استادیوم برگزار می‌شود.

با توجه به شلوغی دیدارهای در نظر گرفته شده برای ورزشگاه شهدای شهر قدس، به باشگاه پیکان اعلام شده در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال، در این استادیوم میزبانی نکنند و خودروسازان مجبور هستند برای دیدار با آلومینیوم عازم کرج شوند!

رضا رهقی، مدیر تیم فوتبال پیکان در گفت‌وگویی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: سازمان لیگ و شهرداری (شهر قدس) اعلام کردند به دلیل تعدد مسابقات استقلال و پرسپولیس، قادر به برگزاری دیدارهای ما نیستند. ما هم باید در کرج بازی کنیم. 

وی در مورد شرایط ورزشگاه انقلاب کرج برای میزبانی از شاگردان سعید دقیقی به تسنیم گفت: روشنک (مسئول مسابقات لیگ برتر) قرار است در این هفته از ورزشگاه انقلاب بازدید کند و اگر این استادیوم حائز شرایط لازم باشد، مسابقه ما در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار می‌شود. ورزشگاه دیگری نیست که در آن بازی کنیم!

پیکان که در شش هفته نخست لیگ برتر فوتبال 7 امتیاز کسب کرده و در رتبه نهم جدول قرار دارد، طبق برنامه سازمان لیگ باید روز شنبه 26 مهر میزبان آلومینیوم اراک باشد.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۴۵۳۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر