کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۴۲۳۸
تاریخ خبر:

مصدومیت سنگین مارک مارکز در گرندپری اندونزی: قهرمان موتورسواری جهان زمین‌گیر شد

مصدومیت سنگین مارک مارکز در گرندپری اندونزی: قهرمان موتورسواری جهان زمین‌گیر شد

مارک مارکز، قهرمان موتورسواری جهان، در گرندپری اندونزی دچار شکستگی ترقوه شد.

به گزارش هفت‌صبح ورزشی، تیم دوکاتی، شرکت‌کننده در مسابقات جهانی موتورسواری، اعلام کرد که موتورسوارش، مارک مارکز، در جریان تصادف با مارکو بیتسکی در گرندپری اندونزی دچار آسیب در استخوان ترقوه شده است.

بیتسکی در دور اول مسابقه از پشت به موتور مارکز برخورد کرد و هر دو با سرعت زیاد به سمت شن‌های اطراف مسیر پرت شدند. مارکز پس از غلت خوردن به جلو و عقب به‌نظر می‌رسید که به‌شدت آسیب دیده است.

این موتورسوار اسپانیایی، که هفته گذشته در گرندپری ژاپن هفتمین قهرمانی خود را در طول دوران حرفه‌ای‌اش به دست آورده بود، برای چند دقیقه در کنار مسیر روی زمین نشست، سپس با تکان خوردن بلند شد و شانه‌اش را گرفت و از مسیر خارج شد.

بعداً مارکز دیده شد که بازویش را بسته و اعضای تیم دوکاتی از طریق کانال پخش مسابقه اعلام کردند که بررسی‌های اولیه نشان‌دهنده احتمال شکستگی است. دوکاتی در بیانیه‌ای در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «مارک مارکز در جریان حادثه امروز در گرندپری اندونزی دچار آسیب در ترقوه راست شده است.» و افزود: «این موتورسوار اسپانیایی امشب به مادرید اسپانیا سفر خواهد کرد تا معاینات پزشکی بیشتری انجام دهد و تصمیم نهایی در مورد درمان اتخاذ شود.»

این آسیب در همان شانه رخ داده که مارکز در جولای ۲۰۲۰ در گرندپری اسپانیا در پی شکستگی مشابهی در پیست خیرز، مجبور به دوری طولانی مدت و چند عمل جراحی شد.

eab95890-a1c5-11f0-aa4e-41121ee831f6

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۴۲۳۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر