کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۲۱۶۵
تاریخ خبر:

ورود ‎دو بازیکن آمریکایی به تیم بسکتبال زنان استقلال

ورود ‎دو بازیکن آمریکایی به تیم بسکتبال زنان استقلال

دو ستاره آمریکایی بسکتبال با استقبال عسل پورحیدری وارد تهران شدند تا استقلال زنان را برای فصلی پرهیجان آماده کنند.

مبینا روزبهانی خبرنگار ورزشی

به گزارش هفت صبح ورزشی، تیم بسکتبال زنان استقلال در ادامه برنامه‌های خود برای حضور پرقدرت در فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر، با جذب دو بازیکن خارجی ترکیب خود را تقویت کرد. «سابریا دین» و «چارل ویبدست»، دو بازیکن آمریکایی بسکتبال، بامداد امروز وارد تهران شدند و در بدو ورود مورد استقبال گرم اعضای باشگاه استقلال قرار گرفتند.

در میان استقبال‌کنندگان، عسل پورحیدری نیز حضور داشت؛ بازیکن تیم بسکتبال زنان استقلال و دختر منصور پورحیدری، اسطوره فقید فوتبال ایران، و فریده شجاعی است. حضور عسل پورحیدری که خود یکی از ارکان اصلی تیم به‌شمار می‌رود، نشان‌دهنده اهمیت ویژه استقلال برای تقویت تیم بسکتبال زنان است.

باشگاه استقلال در سال جاری رویکرد تازه‌ای را در حوزه ورزش‌های مختلف در پیش گرفته و علاوه بر فوتبال، در رشته‌های گوناگون تیم‌داری می‌کند. تشکیل و حمایت از تیم بسکتبال زنان یکی از مهم‌ترین این اقدامات است؛ اقدامی که می‌تواند به ارتقای سطح این رشته در کشور کمک کند.

ورود بازیکنان خارجی به ترکیب استقلال زنان را می‌توان نقطه عطفی برای تیم دانست. حضور بازیکنانی با تجربه بین‌المللی نه تنها کیفیت فنی تیم را افزایش خواهد داد، بلکه می‌تواند فرصت انتقال دانش و تجربه به بازیکنان جوان داخلی را نیز فراهم کند. کادر فنی استقلال امیدوار است با این ترکیب جدید، تیم بسکتبال زنان باشگاه در فصل پیش رو عملکردی درخشان داشته باشد و در جمع مدعیان اصلی قهرمانی قرار گیرد.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۲۱۶۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر