کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۰۹۵۶
تاریخ خبر:

پرونده پرسپولیس در کمیته اخلاق؛ پرداخت ۲۳۰ هزار دلار به مدیر برنامه نیازمند زیر ذره‌بین

پرونده پرسپولیس در کمیته اخلاق؛ پرداخت ۲۳۰ هزار دلار به مدیر برنامه نیازمند زیر ذره‌بین

باشگاه پرسپولیس برای جذب پیام نیازمند، مبلغ ۲۳۰ هزار دلار به مدیر برنامه او پرداخت کرده است؛ اقدامی که بر اساس قوانین فیفا و سازمان لیگ غیرمجاز است و کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال وارد بررسی پرونده شد.

به گزارش هفت صبح ورزشی،  در تاریخ ۲۴ شهریور، رسانه‌ها گزارش دادند که باشگاه پرسپولیس در جریان جذب دروازه‌بان این تیم، پیام نیازمند، قراردادی جداگانه با مدیر برنامه‌ای به نام «رضا مصطفایی» امضا کرده و مبلغ ۲۳۰ هزار دلار به وی پرداخت کرده است. این قرارداد با مشارکت یک شرکت اتریشی تنظیم شد و طبق آن، پرسپولیس موظف بود بلافاصله پس از امضای قرارداد دو ساله بازیکن، حق کارگزاری را به ایجنت پرداخت کند.

تضاد با قوانین فدراسیون و ورود کمیته اخلاق
بر اساس مقررات فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، باشگاه‌ها مجاز به انعقاد قرارداد مستقل با مدیر برنامه بازیکنان نیستند. پس از افشای این موضوع، کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال پرونده‌ای برای بررسی این اقدام تشکیل داده و احتمالاً افراد مرتبط به این جلسه احضار خواهند شد.

جزئیات کلیدی قرارداد
در سند قرارداد که در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته، آمده است:

  • دامنه خدمات: ایجنت نماینده انحصاری باشگاه برای مذاکره با پیام نیازمند بوده و حق دریافت پورسانت کامل حتی در صورت نقض انحصار باشگاه برای او محفوظ است.

  • مدت قرارداد: قرارداد تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۵ معتبر است، بدون آنکه حقوق ایجنت خدشه‌دار شود.

  • مبلغ پورسانت: پرسپولیس برای خدمات ارائه‌شده توسط ایجنت، ۲۳۰ هزار دلار نقدی برای دو فصل (۲۰۲۵-۲۰۲۶ و ۲۰۲۶-۲۰۲۷) پرداخت کرده است.

  • حل اختلاف: در صورت بروز هرگونه اختلاف، داوری در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) در لوزان و به زبان انگلیسی انجام می‌شود.

سابقه مشابه
این پرونده شبیه به قرارداد ۲۳ میلیاردی پیشین باشگاهی با یک کارگزار برای انتقال دو بازیکن لیگ برتری است که پیش‌تر باعث ورود کمیته اخلاق شده بود.

جزئیات قرارداد بازیکن با پرسپولیس
مبلغ پایه قرارداد دو ساله پیام نیازمند با پرسپولیس برای سال اول ۶۶ میلیارد و برای سال دوم ۷۹ میلیارد تومان تعیین شده است.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۰۹۵۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر