کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۰۸۳۸
تاریخ خبر:
کاهش 42‌هزاری ویروس هپاتیت بازیکن پرسپولیس

سر‌ژ اوریه به بازی با ملوان می‌رسد؟

سر‌ژ اوریه به بازی با ملوان می‌رسد؟

سرژ اوریه به دلیل ابتلا به بیماری هپاتیت هنوز نتوانسته ‌ برای تیم جدیدش به میدان برود.

هفت صبح| احتمال دارد وحید هاشمیان این هفته از سرژ اوریه در سمت راست خط دفاعی خود استفاده کند. روز پنجشنبه هفته جاری و در چارچوب هفته پنجم مسابقات لیگ‌برتر، تیم پرسپولیس میزبان ملوان انزلی است. وحید هاشمیان و شاگردانش در پایان هفته چهارم با کسب 6 امتیاز در رتبه ششم جدول رده‌بندی قرار گرفته‌اند.

 

به گزارش هفت صبح ورزشی، بنابراین پرسپولیس نیاز مبرمی به پیروزی و برد در این دیدار خانگی دارد تا جایگاه خودش در صدر جدول را بهتر کند. در این میان وحید هاشمیان هنوز نتوانسته ‌‌از همه بضاعت خود استفاده کند و یکی دو غایب مهم در ترکیب تیمش داشته است.

 

سرژ اوریه مدافع راست سابق پاری سن ژرمن و تاتنهام یکی از مهم‌ترین یا شاید بتوان گفت مهم‌ترین خرید تابستانی پرسپولیس بود که به دلیل ابتلا به بیماری هپاتیت هنوز نتوانسته ‌ برای تیم جدیدش به میدان برود.

 

هپاتیت B بیماری‌ای است که از طریق خون و زخم منتقل می‌شود و در رشته‌هایی مانند کشتی و بوکس که احتمال خونریزی و تماس خون افراد با یکدیگر وجود دارد، اهمیت بیشتری دارد اما در فوتبال می‌توان گفت هیچ منعی برای بازی کردن افراد مبتلا وجود ندارد. در برخی موارد، تنها نیاز به درمان و پیگیری روند درمان فرد وجود دارد البته این بازیکن نیاز به درمان و پیگیری ‌‌دارد. با این وجود سازمان لیگ جلوی بازی کردن سرژ اوریه را گرفت.

 

البته میزان ویروس در خون یکی از شاخص‌های مهم برای تصمیم‌گیری در خصوص درمان هپاتیت B است. این بیماری از راه خون منتقل می‌شود و از طریق بزاق دهان یا عرق بدن انتقال نمی‌یابد. تعداد ویروس هپاتیت در بدن سرژ اوریه 57 هزار بوده که الان طبق گفته نزدیکان تیم پرسپولیس به عدد 15 هزار رسیده است.

 

به عبارت دقیق‌تر سرژ اوریه با مصرف قرص و پیگیری روند درمانی خود توانسته است تعداد 42 هزار ویروس را از بدن خود کم کند و به زودی به شرایط نرمال خواهد رسید. شنیدیم سرژ اوریه می‌تواند ظرف دو، سه روز آینده این 5 هزار ویروس را از بدن خود دفع کرده و آماده آزمایش جدید در ایفمارک شود.

 

در این صورت مدافع راست اهل ساحل‌عاج پرسپولیس قادر است تیمش را همراهی کند. در غیاب سرژ اوریه، سرمربی تیم پرسپولیس بازیکنان مختلفی از یعقوب براجعه بگیرید تا سهیل صحرایی و حتی میلاد محمدی را در سمت راست خط دفاعی تیمش به کار گرفته اما هیچ یک نتوانسته‌اند به طور کامل رضایت وحید هاشمیان را جلب کنند.

 

هاشمیان بی‌صبرانه منتظر آزمایش خون بعدی سرژ اوریه است و در صورت رسیدن به شرایط نرمال بعید نیست در بازی با ملوان انزلی از او استفاده کند. جالب آنکه از تمرینات پرسپولیس خبر می‌رسد سرژ اوریه یکی از بهترین و آماده‌ترین نفرات است که ارسال‌هایش همه را به وجد می‌آورد!

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۳۰۸۳۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر