کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۳۰۴۰۶
تاریخ خبر:
مصاحبه بی موقع کار دست مربی پرسپولیس می دهد؟

کریم باقری صدای وحید هاشمیان را در آورد!

کریم باقری صدای وحید هاشمیان را در آورد!

شنیده ها حکایت از آن دارد که وحید هاشمیان بعد از بازی با چادرملو از دست کریم باقری ناراحت و شاکی شده است.

به گزارش هفت صبح ورزشی، برخی نزدیکان تیم پرسپولیس این روزها متوجه سرد شدن رابطه سرمربی این تیم و دستیار مشهورش شده اند.

این دسته تصور می کنند دلخوری وحید هاشمیان به غیبت های کریم باقری در جلسات فنی و تأخیر او برای حضور در تمرینات پرسپولیس است چراکه سرمربی تیم دوست دارد همه دستیارانش را قبل از ورود بازیکنانش در اختیار داشته باشد.

از ابتدای فصل، کادرفنی پرسپولیس از ساعت 11 صبح به ورزشگاه محل تمرین رفته و جلسات فنی خود را برگزار می کردند درحالی که کریم باقری ساعت 16 وارد محل تمرین می شد! در واقع این موضوع جدیدی نیست که کریم باقری علاقه ای به حضور در جلسات فنی و دیدن فیلم آنالیز حریفان ندارد و وحید هاشمیان در تیم ملی و زمان همکاری با دراگان اسکوچیچ با این عادات او آشنایی داشت.

به نظر می رسد عمده دلیل سرد شدن رابطه سرمربی پرسپولیس و دستیارش به مصاحبه کریم باقری پس از تساوی با چادرملو بر می گردد. جایی که کریم باقری در مواجهه با خبرنگاران و درباره شعار حیا کن رها کن که خطاب به وحید هاشمیان سر داده شد گفت: ببینید این‌ها طبیعی است. تیم خوب بازی نکند و نتیجه بگیرد اینطور می‌شود. تیم پرسپولیس است!

آقا کریم به یک باره وقتی متوجه شد سوتی داده است، صحبت هایش را اصلاح و تأکید کرد: از طرفداران خواهش می‌کنم که با حوصله باشند. تیم تازه تشکیل شده و سرمربی تازه آمده است. من فکر می‌کنم روز به روز بهتر بشویم.

 

 

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۳۰۴۰۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر