کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۹۰۹۶
تاریخ خبر:

والیبال قهرمانی جهان؛ قهرمان المپیک حذف شد!

والیبال قهرمانی جهان؛ قهرمان المپیک حذف شد!

تیم ملی والیبال فرانسه که دو بار عنوان قهرمانی المپیک را در کارنامه دارد، از ادامه حضور در رقابت‌های جهانی سال ۲۰۲۵ بازماند و از گردونه مسابقات کنار رفت.

به گزارش هفت صبح ورزشی، در ادامه شگفتی ها مسابقات والیبال قهرمانی جهان، امروز تیم ملی والیبال فرانسه قهرمان دو دوره المپیک ۲۰۲۰ و ۲۰۲۴ با کسب رتبه سوم جدول از راهیابی به مرحله حذفی بازماند.

خروس‌های اروپا در آخرین دیدار خود سه بر دو مغلوب آرژانتین شدند و با کسب رتبه سوم جدول گروه سوم به کار خود در قهرمانی مردان جهان پایان دادند.

در این گروه تیم‌های آرژانتین و فنلاند به مرحله حذفی صعود کردند.

پیش از این ژاپن و کوبا حذف شده بودند و برزیل نیز در آستانه حذف قرار دارد. تیم ملی والیبال کشورمان هم تا مرز حذف پیش رفته بود، به سختی از سد فیلیپین گذشت و صعود کرد.

ست اول: ۲۸ بر ۲۶ آرژانتین

ست دوم:۲۵ بر ۲۳ آرژانتین 

ست سوم: ۲۵ بر ۲۱ فرانسه

ست چهارم: ۲۵ بر ۲۰ فرانسه

ست پنجم: ۱۵ بر ۱۲ آرژانتین 

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۹۰۹۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر