کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۸۸۹۲
تاریخ خبر:

زنگ خطر در شهر قدس به صدا درآمده بود؛ استقلال نشنید!

زنگ خطر در شهر قدس به صدا درآمده بود؛ استقلال نشنید!

استقلال در این فصل برای دومین بار در نیمه اول سه گر از رقیب دریافت کرد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، استقلال در هفته اول لیگ قهرمانان آسیا 2 با نتیجه پرگل هفت بر یک مغلوب الوصل امارات شد تا بدترین شکست نمایندگان ایران در یک تورنمنت آسیایی با شاهکار شاگردان ریکاردو ساپینتو رقم بخورد.

استقلال در شرایطی نیمه نخست این دیدار را با شکست پرگل سه بر یک به رختکن رفت که چنین نتیجه ای در هفته دوم لیگ برتر نیز برای آبی پوشان پایتخت رقم خورده بود.

جایی که شاگردان ساپینتو در ورزشگاه شهدای شهرقدس در نیمه نخست با نتیجه پرگل سه بر یک برابر شاگردان قاسم حدادی فر مغلوب شدند. اگرچه استقلال در نیمه دوم موفق شد بازی را به تساوی بکشاند اما باید پذیرفت همان دیدار یک زنگ خطر  بزرگ برای کادرفنی استقلال بود تا چنین نتیجه فاجعه باری در دوبی برای آبی پوشان رقم نخورد.

شاید اگر کادرفنی استقلال بعد از همان بازی، تمرکز بیشتری روی آنالیز خط دفاعی این تیم معطوف کرده بودند، فاجعه امشب ورزشگاه زعبیل رخ نمی داد. هرچند که هنوز ابتدای فصل است و ساپینتو باید هرچه زودتر شرایط آشفته خط دفاعی استقلال را دگرگون کند.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۸۸۹۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر