کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۸۵۶۰
تاریخ خبر:

نویدکیا: با شرایط ورزشگاه اردن بیگانه نیستیم!

نویدکیا: با شرایط ورزشگاه اردن بیگانه نیستیم!

محرم نویدکیا پیش از دیدار با الحسین اردن، در خصوص آخرین شرایط تیمش صحبت کرد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، محرم نویدکیا، سرمربی تیم فوتبال سپاهان، در بدو ورود به ورزشگاه بین‌المللی امان برای دیدار مقابل الحسین اردن صحبت‌هایی انجام داد. او در ابتدای اظهارات خود گفت: «هر فصل از رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا شرایط خاص خودش را دارد. امسال هم بازیکنان و اعضای جدیدی به تیم اضافه شده‌اند و این مسئله باعث می‌شود که تلاش بیشتری صورت بگیرد تا شرایط بهتری برای تیم ایجاد شود و در نهایت نتایج مطلوب‌تری به دست بیاید.»

محرم در ادامه درباره بازی با الحسین اردن افزود: «این مسابقه، دیداری سخت خواهد بود. تیم الحسین چندین بازیکن ملی‌پوش در اختیار دارد و از طرفی در خانه خودش به میدان می‌رود. آن‌ها از حمایت هواداران پرشورشان استفاده می‌کنند. ما هم با چنین شرایطی بیگانه نیستیم، چراکه در ایران نیز هواداران پرشماری داریم که همیشه از تیم حمایت کرده‌اند. امیدوارم با وجود این شرایط، بازی امروز دیداری خوب و تماشایی باشد.»

نویدکیا در بخش پایانی صحبت‌هایش درباره عوامل تعیین‌کننده مسابقه عنوان کرد: «به نظر من با توجه به وضعیت زمین مسابقه، میزان دوندگی و جنگندگی بازیکنان، به‌ویژه در نبردهای تن‌به‌تن و یک مقابل یک، نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای در نتیجه نهایی بازی خواهد داشت.»

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۸۵۶۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر