کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۸۵۵۹
تاریخ خبر:
زورامیرعلی آذرپیرا به تجربه کایل اسنایدر نرسید

افتخار تهران نو نمره قبولی گرفت

افتخار تهران نو نمره قبولی گرفت

امیرعلی آذرپیرا با شکست 4 بر2 برابر کایل اسنایدرآمریکایی برنده مدال نقره وزن 97 کیلوگرم کشتی آزاد جهان شد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، روز گذشته و در مرحله نیمه نهایی وزن 97 کیلوگرم رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان در زاگرب کرواسی امیرعلی آذرپیرا شگفتی بزرگی خلق کرد. او با نتیجه 5 بر2 از سد  احمد تاج‌ الدینوف قهرمان المپیک روس تبارو شکست ناپذیر بحرینی گذشت و به فینال راه یافت.

امشب و در روز آخر رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان (2025 زاگرب) و در فینال وزن 97 کیلوگرم، دلاور ایرانی دو امتیاز از کایل اسنایدر پیش افتاد اما نتوانست کاربزرگ خود را تکمیل کند و درنهایت با با شکست 4 بر2 مقابل کایل اسنایدر دارنده 10 مدال جهان و المپیک از آمریکا، از رسیدن به مدال طلا بازماند.

امیرعلی آذرپیرا در منطقه 13 تهران و محله آشتیانی (تهران نو) به دنیا آمده و پس از کسب مدال برنز المپیک 2024 پاریس، بچه محل هایش به او لقب "افتخار تهران نو" دادند.

"افتخار تهران نو" با وجود این باخت، کارنامه قابل قبولی در این دوره از مسابقات داشت و به مدال نقره رسید.


 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۸۵۵۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر