کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۸۵۲۳
تاریخ خبر:

احمد سنجری، مدرس مربیگری: قبل از آنکه پزشک برسد، آن مربی مُرد!

احمد سنجری، مدرس مربیگری: قبل از آنکه پزشک برسد، آن مربی مُرد!

مدرس کلاس مربیگری جنجالی که یک مربی در آن فوت کرد، منکر ادعای رییس هیات فوتبال اسلامشهر شد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، احمد سنجری مدرس کلاس مربیگری B آسیا که در جریان آن زنده یاد حسن صلحی درگذشت، ادعای رییس هیات فوتبال اسلامشهر را رد کرد.

وقتی خبر درگذشت مرحوم حسن صلحی در رسانه ها منتشر شد مجید محمدی رییس هیات فوتبال اسلامشهر ادعا کرد این مربی در جریان تست فوت کرده و در تست هم پزشک نمی آورند.

حالا اما احمد سنجری مدرس مربیگری همین کلاس، می گوید: یک ساک وسایل کمک‌های اولیه آنجا بود و به من گفتند به زودی پزشک می‌آید.

احمد سنجری توضیح داد: افرادی که در کلاس مربیگری شرکت می‌کنند، همه فوتبالیست نیستند و برخی سن بالایی هم دارند. قبل از کلاس تست می‌گیریم که متوجه شویم فوتبال آنها در چه حد است. ۱۵ دقیقه گرم کردیم و سپس ۲۳ دقیقه فوتبال بازی کردیم. بعد ۱۰ دقیقه استراحت دادیم. شیرینی گرفته بودند که خوردند و سپس آن بنده خدا از حال رفت. 

مدرس مربیگری افزود: یک ساک وسایل کمک‌های اولیه آنجا بود. باید در کلاس‌ها حتما یک پزشک باشد. قبل از شروع کلاس به آقایی به نام اسدی، اگر اشتباه نکنم، گفتم که پزشک باید باشد که گفتند می‌آید. بعد از آن من و کمکم به وسط زمین رفتیم. همان اول گفتم شروع نکنیم، به من گفتند همین الان پزشک می‌آید و این ساک او است و سپس من به وسط زمین رفتم. ۱۱ به ۱۱ فوتبال بازی کردند و فشار خاصی هم نیاوردیم اما این اتفاق برای آن بنده خدا افتاد.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۸۵۲۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر