کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۷۶۴۳
تاریخ خبر:

پشت پرده دلخوری بیرانوند از تراکتور؛ تبریزی‌ها به بیرو اعتماد نداشتند!

پشت پرده دلخوری بیرانوند از تراکتور؛ تبریزی‌ها به بیرو اعتماد نداشتند!

تبریزی ها می گویند نام بیرو در لیست داخلی و آسیایی تراکتور ثبت شده و هیچ مشکلی وجود ندارد اما استوری بیرانوند چیز دیگری می گوید.

عرفان فتح‌الهی خبرنگار ورزشی

به گزارش هفت صبح ورزشی، صبح امروز خبری غافلگیر کننده از سوی دادگاه CAS منتشر شد  و آن توقف موقت حکم محرومیت چهار ماهه علیرضا بیرانوند، دروازه بان تراکتور و تیم ملی ایران بود.

خبری که اگرچه در نگاه اول برای هواداران تراکتور و البته کادرفنی تیم ملی ایران امیدوار کننده بود اما استوری اینستاگرامی بیرو در واکنش به این موضوع، به نظر چیز دیگری را نشان می دهد.

بیرانوند که این روزها حضوری فعال در تمرینات تراکتور دارد، ساعتی پیش با انتشار یک استوری اینستاگرامی نوشت : " آن هایی که ارزش من را می بینند و احترام می گذارند در دنیای من جا دارند. آن هایی هم که ندارند می توانند مسیر خودشان را بروند و اگر بخواهند از تصمیم شان پشیمان شوند، به خودشان ربط دارد و من دیگر با آن ها کاری ندارم ."

انتشار این استوری از سوی بیرانوند، می تواند معانی مختلفی داشته باشد اما آنچه که مسلم است، عدم اعتماد  بیرانوند و تراکتور به یکدیگر است. دروازه بان سابق پرسپولیس که از زمان پیوستن به تراکتور، فسخ قرارداد خود با سرخپوشان پایتخت را کاملا درست و بدون مشکل می دانست، حالا ناراحتی خود از مدیران تراکتور را نیز نمایان کرده است.

واضح است که اگر مدیران تراکتور پیش بینی متوقف شدن حکم محرومیت بیرو را می کردند، هرگز به سراغ جذب یک دروازه بان خارجی نمی رفتند و در دیدار هفته سوم نیز با ادیب زارعی وارد زمین می شدند تا در نهایت بیرانوند بتواند از هفته چهارم در ترکیب تیم دراگان اسکوچیچ به میدان برود. اما تراکتور که انگار اعتقادی به متوقف شدن حکم محرومیت بیرو نداشت هزینه زیادی صرف خرید دروازه بان سوئدی کرد و درست بعد از اولین بازی این گلر خارجی برای تراکتور، حالا بیرو مجوز بازی دریافت کرده است.

به همین دلیل، شایعات زیادی در خصوص دلخوری بیرو  از مدیران تراکتور مطرح شده و استوری او نیز به نوعی این موضوع را تایید کرد.

اما یکی از نزدیکان تراکتور مدعی است بیرانوند از مدیران این باشگاه دلخور نیست، هرروز در تمرینات تیم حضور دارد و نامش هم در لیست داخلی و آسیایی تراکتور ثبت شده است. اگر این روایت درست باشد، بیرانوند می تواند همین هفته در لیگ نخبگان آسیا، تراکتور را همراهی کند.

 

سایر اخبارورزشیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۲۷۶۴۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر