برتری امیدها مقابل امارات با گل سرخابی!

گل اول امیدهای ایران مقابل امارات، یک گل کاملا سرخابی بود.
به گزارش هفت صبح ورزشی، گل نخست تیم ملی امید ایران برابر امیدهای امارات با ضربه امیرمحمد رزاقی نیا در بیست و پنجمین دقیقه بازی به ثمر رسید تا شاگردان امیدرضا روانخواه پاداش حملات پرتعداد خود روی دروازه حریف را خیلی زود دریافت کنند.
نکته جالب توجه این گل که روی اشتباه فاحش دروازه بان و مدافعان امارات به ثمر رسید، همکاری دو بازیکن جوان این روزهای پرسپولیس و استقلال بود. چرا که ابتدا سعید صادقی ( محمدحسین صادقی) با نفوذ فوق العاده از سمت راست و ارسال زمینی خود، باعث شد گلر حریف توپ را به شکل ناقص دفع کند و همین توپ بعد از برخورد به پای رزاقی نیای جلو کشیده، وارد دروازه میزبان شد و تیم ملی ایران یک بر صفر پیش افتاد.
بدون شک درخشش این روزهای صادقی در ترکیب تیم ملی امید، به شکل قابل توجهی برای امیدرضا روانخواه خوشحال کننده خواهد بود. چرا که سرمربی سابق هوادار، اولین مربیای بود که صادقی را در پارس جنوبی جم کشف کرد و سپس او را به مهدی رحمتی معرفی کرد تا سر از هوادار دربیاورد. جایی که دست تقدیر و سرمربیگری روانخواه در هوادار باعث شد تا او در ترکیب هوادار به یک مهره تاثیر گذار تبدیل شود و گل سرسبد آن نیز گل تماشایی صادقی به استقلال در هفته های پایانی فصل گذشته لیگ برتر بود.
تیم امید با پاس گل پدیده پرسپولیس و گل پدیده استقلال، یک بر صفر از امارات پیش افتاد و در دقیقه 36، گل دوم شاگردان روانخواه نیز روی ارسال محمدجواد حسین نژاد به ثمر رسید و هم سعید سحرخیزان و هم دانیال ایری به عنوان گلزن شادی کردند.