کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۵۹۴۴
تاریخ خبر:
حمله رئال مادرید به داوران لالیگا

جام را از ما دزدیدند و به بارسال دادند

جام را از ما دزدیدند و به بارسال دادند

کانال باشگاه رئال مادرید بار دیگر به داوران لالیگا حمله و اعلام کرد که قهرمانی فصل گذشته به دلیل آنچه "داوران نیگریرا" نامیده است از این تیم دزدیده شد و به بارسلونا رسید

به گزارش   هفت‌صبح ورزشی، ماجرای نیگریرا به فوریه ۲۰۲۳ بازمی‌گردد، زمانی که به بارسلونا اتهام فساد مالی زده شد، بر اساس این اتهام، ۷.۳ میلیون یورو به داور سابق، خوسه نیگِریرا، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ پرداخت شده بود، در حالی که او معاون کمیته فنی داوران بود. بارسلونا در آن زمان اعلام کرد که نیگریرا را به‌عنوان مشاور خارجی به کار گرفته تا گزارش‌های فنی درباره داوری به باشگاه ارائه دهد، در حالی که خود نیگِریرا دریافت هرگونه مبلغ برای دست‌کاری داوری‌ها به نفع باشگاه را رد کرد. در می ۲۰۲۴، یکی از دادگاه‌های بارسلونا هیئت‌مدیره باشگاه (۲۰۰۳–۲۰۱۰) به ریاست خوان لاپورتا را از اتهام رشوه به نیگِریرا تبرئه کرد.

کانال رئال مادرید در ویدیوی جدید خود گفت: "در فصل گذشته، رئال مادرید پس از هفته ۲۲ صدرنشین بود، اما سه بازی متوالی مسیر قهرمانی را کاملاً تغییر داد."

جزئیات سه بازی مهم:

هفته ۲۲: رئال مادرید به ورزشگاه اسپانیول رفت در حالی که ۷ امتیاز از بارسلونا و ۴ امتیاز از اتلتیکو جلو بود. داور مونیر رویز و VAR یک پنالتی واضح به نفع رئال را نادیده گرفتند، همچنین گل وینیسیوس جونیور مردود شد و دخالت خشونت‌آمیز روی امباپه نیز نادیده گرفته شد. نتیجه: شکست ۰-۱ رئال.

هفته ۲۳ (دربی مادرید): داور سوتو گرادو یک پنالتی بحث‌برانگیز به نفع اتلتیکو گرفت، با وجود نامشخص بودن صحنه، و بازی با تساوی به پایان رسید. رئال صدر جدول را با فاصله یک امتیاز از اتلتیکو و دو امتیاز از بارسلونا حفظ کرد.

هفته ۲۴ مقابل اوساسونا: رئال از دو پنالتی واضح محروم شد، جود بلینگهم در دقیقه ۳۹ به دلیل اعتراض اخراج شد و یک پنالتی هم به ضرر رئال گرفته شد تا بازی ۱-۱ به پایان برسد.

کانال رئال در نتیجه‌گیری نوشت:

سه بازی متوالی مسیر لیگ را کاملاً تغییر داد. تصمیمات داوران به رئال آسیب زد تا امتیازها با بارسلونا برابر شود و بارسلونا با تفاضل گل صدرنشین شد و در نهایت قهرمانی را به دست آورد.

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۵۹۴۴
تاریخ خبر:
ارسال نظر