کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۵۸۶۹
تاریخ خبر:

مهاجم بارسلونا، پایان هفته در تهران

مهاجم بارسلونا، پایان هفته در تهران

مهاجم سرشناس اسپانیایی-مراکشی، پس از نهایی شدن قراردادش با استقلال، طی روزهای آینده به تهران می‌آید تا در حضور هواداران آبی رونمایی شود.

به گزارش هفت صبح ورزشی، باشگاه استقلال در آستانه رونمایی از خرید جنجالی جدید خود قرار دارد.

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس فوتبال اسپانیا و عضو پیشین بارسلونا، قرار است تا پایان همین هفته به تهران سفر کند و به طور رسمی پیراهن آبی‌ها را بر تن کند.

برنامه‌ریزی‌ها نشان می‌دهد که پس از ورود این بازیکن به ایران، مراسم معارفه او در ساختمان باشگاه برگزار خواهد شد. همچنین وی بلافاصله به تمرینات تیم اضافه می‌شود تا روند هماهنگی با کادر فنی و بازیکنان را هرچه زودتر آغاز کند.

یکی از نکات مهم در این انتقال، صدور کارت بازی و مجوز بین‌المللی (ITC) برای این مهاجم مراکشی‌الاصل است. با توجه به اینکه مراحل ثبت قرارداد و اقدامات اداری وی تکمیل شده، مانعی برای حضورش در ترکیب استقلال وجود ندارد. به این ترتیب، او می‌تواند از هفته سوم لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان تیمش را همراهی کند.

ورود الحدادی به ترکیب آبی‌ها، نویدبخش تقویت خط حمله استقلال است. هواداران امیدوارند تجربه بین‌المللی و توانایی‌های فنی این مهاجم باتجربه، موجب درخشش بیشتر تیم در ادامه رقابت‌ها شود.

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۲۵۸۶۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر