قایدی در فیفادی گل زد، اما نه برای تیم ملی!

مهاجم ملی پوش ایران به مرز آمادگی برگشته و برای تیم باشگاهی خود به میدان رفته است.
به گزارش هفت صبح ورزشی، مهدی قایدی مهاجم ایرانی و ملی پوش تیم النصر امارات، در مسابقات لیگ کاپ این کشور به عنوان یار تعویضی وارد زمین شد و موفق به گلزنی هم شد؛ گلی که البته در موقعیت آفساید زده شد و پس از لحظاتی مردود اعلام شد.
مهدی قایدی به دلیل مصدومیت بازی های قبلی النصر را از دست داده بود و به همین دلیل هم در اردوی تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت کافا حضور نداشته است. اما حالا با پشت سر گذاشتن مصدومیت، به میادین برگشته و از دقیقه 83 بازی مقابل البطائح، تیم تحت هدایت فرهاد مجیدی، وارد زمین شد و قوت قلبی به کادر فنی النصر داد.
نکته جالب درباره قایدی اما این است که شاید او می توانست با رهایی از آسیب دیدگی، برای تیم ملی به میدان برود و در روزهایی که رسما جزو فیفادی است و بازیکنان ملی در اختیار تیم های کشورشان هستند، تیم ایران هم امکان استفاده از این بازیکن موثر خود را پیدا می کرد. اما امیر قلعه نویی او را به خاطر مصدومیت دعوت نکرد و به این احتمال که شاید قایدی در اواسط روزهای فیفا به آمادگی برسد نیز توجهی نکرد تا کلا تورنمنت کافا را بدون حضور او سپری کند.
حالا شرایط به نفع تیم النصر است که در روزهای فیفا از ستاره ملی پوش خود استفاده می کند و او را به یک تونمنت متوسط نفرستاده است. تورنمنتی که دیدار فینال آن روز دوشنبه با حضور تیم ملی ایران برگزار می شود.