کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۱۲۵۰
تاریخ خبر:

جانشین ماشاریپوف از برزیل می‌آید/ ادعای یک خبرگزاری

جانشین ماشاریپوف از برزیل می‌آید/ ادعای یک خبرگزاری

در شرایطی که شانس بازگشت زودتر از انتظار وینگر ازبک استقلال به میدان‌های لیگ وجود دارد، مدیران آبی‌پوشان مذاکرات خود را برای به خدمت گرفتن یک بازیکن خارجی جدید کلید زده‌اند.

به گزارش هفت صبح ورزشی، پس از مصدومیت جلال‌الدین ماشاریپوف، هافبک ازبکستانی استقلال، مدیران این تیم تصمیم گرفتند برای او جانشینی پیدا کنند و سراغ علی کریمی رفتند.

علی کریمی نیز مانند سال‌های گذشته، در لحظات پایانی نقل و انتقالات، دست استقلالی‌ها را در پوست گردو گذاشت و به پیشنهاد آبی‌ها پاسخ منفی داد.

به نظر می‌رسد مدیران استقلال از موضع خود کوتاه نیامده‌اند و تصمیم دارند برای حضور پرقدرت در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا یک هافبک خارجی به تیم خود اضافه کنند.

در همین ارتباط مهر مدعی شد آبی پوشان، باب مذاکره با یک هافبک برزیلی را باز کرده‌اند و قصد دارند این بازیکن را جذب کنند.

مهر نوشت: 

تیم فوتبال استقلال در دومین دیدار خود از رقابت‌های لیگ برتر و در چارچوب هفته دوم، فردا سه‌شنبه، ۴ شهریور در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف تیم ذوب‌آهن خواهد رفت. آبی‌پوشان پایتخت که در نقل و انتقالات تابستانی عملکرد قابل قبولی داشته‌اند، هنوز فعالیت خود در این حوزه را به پایان نرسانده‌اند و احتمال جذب یک بازیکن خارجی دیگر نیز وجود دارد.

در همین راستا، استقلال مذاکراتی را برای جذب یک هافبک برزیلی که سابقه بازی در سوپرلیگ ترکیه را دارد آغاز کرده است. گفت‌وگوهای اولیه میان طرفین انجام شده اما هنوز توافق نهایی حاصل نشده و روند مذاکرات ادامه دارد.

این بازیکن در صورت پیوستن به استقلال می‌تواند جانشین جلال‌الدین ماشاریپوف، وینگر ازبکستانی آبی‌ها شود که به دلیل مصدومیت، نامش در فهرست تیم قرار نگرفته است. مدیران استقلال امیدوارند با نهایی شدن این انتقال، جایگزین مناسبی برای ماشاریپوف پیدا کرده و خط میانی تیم را تقویت کنند. البته ممکن است ماشاریپوف زودتر از تاریخ پیش‌بینی شده به میادین باز گردد تا آبی‌ها در نیم فصل هم بتوانند از این بازیکن استفاده کنند.

استقلال در فصل پیش‌ رو علاوه‌بر لیگ برتر، در لیگ قهرمانان آسیا ۲ نیز حضور دارد و جذب این بازیکن می‌تواند نقش مهمی در افزایش قدرت تهاجمی و ارتقای کیفیت فنی تیم ایفا کند. باید دید در نهایت مذاکرات استقلال با این هافبک برزیلی به امضای قرارداد رسمی منجر خواهد شد یا خیر.

برای پیگیری اخبارورزشیاینجا کلیک کنید.
کدخبر: ۶۲۱۲۵۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر