کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۱۰۳۹
تاریخ خبر:

مجتبی حسینی: با وجود VAR، بازهم افراد برای ما تصمیم می‌گیرند!

مجتبی حسینی: با وجود VAR، بازهم افراد برای ما تصمیم می‌گیرند!

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک اظهار داشت: حضور بازیکنان جوان و تلاش مثال‌زدنی تیم، برای من انگیزه و دلگرمی بزرگی به همراه دارد.

به گزارش هفت صبح ورزشی، سیدمجتبی حسینی در نشست خبری پیش از بازی با خیبر، اظهار داشت: اولین بازی خانگی فصل ماست. پس از باخت مقابل گل‌گهر، دیدار فردا برای ما حساس‌تر شده اما می‌دانیم با تیمی که کیفیت خاصی دارد بازی داریم.

این هم مثل تمام مسابقات دیگر برای ما خیلی دشوار است اما داشتن جوانان خوب و همدل و سخت‌کوش بودن تیم، منجر به دلگرمی ما می‌شود. امیدوارم فردا با یک بازی خوب و حمایت تماشاگران از جانب هواداران بتوانیم از پس این مسابقه دشوار بربیاییم.

وی درمورد اینکه آیا بازی دوستانه پیش فصل سبب شده نسبت به خیبر به شناخت کامل برسند، گفت: الان همه تیم‌ها از هم شناخت دارند. هم خیبر ما را می‌شناسد و هم ما سعی کردیم نقاط ضعف و قوت حریف را شناسایی کنیم.

امیدوارم در درجه اول بازی باکیفیت و تماشاگرپسندی باشد. هفته قبل هم با وجود شکست، بازی خوبی انجام داده و موقعیت‌های زیادی داشتیم. امیدوارم اتفاقات به سود ما رقم بخورد.

سرمربی آلومینیوم اراک درباره استفاده‌نشدن از VAR در برخی بازی‌ها، توضیح داد: فنّاوری به کمک ما آمده اما بازهم افراد تصمیم‌ می‌گیرند. امیدوارم بهترین روزشان باشد و بهترین تصمیم را بگیرند. باید خیلی دقیق عمل کنند.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۱۰۳۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر