کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۲۰۶۹۲
تاریخ خبر:

استوری عجیب اوریه: من اینجوری تمرین می‌کنم

استوری عجیب اوریه: من اینجوری تمرین می‌کنم

سرژ اوریه، مدافع سابق تاتنهام و پاری‌سن‌ژرمن، با جنجال‌های اخیر درباره بیماری هپاتیت خود، توجهات زیادی را به خود جلب کرده، اما باشگاه پرسپولیس حمایت کامل خود را اعلام کرد و برنامه بازگشت او به تمرینات را تایید نمود.

به گزارش هفت صبح ورزشی،  در روزهای اخیر سرژ اوریه، مدافع فرانسوی پرسپولیس، به مرکز توجه رسانه‌ها و هواداران تبدیل شده است.

شایعاتی درباره فعال بودن بیماری هپاتیت او منتشر شد که با تصمیم کمیته انضباطی مبنی بر ممنوعیت حضور او در تمرینات، بحث‌ها شدت گرفت.

با این حال، باشگاه پرسپولیس که بدون انجام تست پزشکی با اوریه قرارداد بسته بود، به وضوح اعلام کرد که از بازیکن خود حمایت می‌کند و مشکلی برای بازگشت او به میادین وجود ندارد. هماهنگی با ایفمارک و سازمان لیگ نیز انجام شده تا اوریه به زودی تمرینات خود را از سر بگیرد.

انتشار خبر وضعیت سلامتی اوریه نه تنها در ایران، بلکه در رسانه‌های فرانسوی نیز بازتاب گسترده داشت. نشریات معتبری مانند لِکیپ این موضوع را از اطلاعیه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران منعکس کردند و باعث افزایش پوشش خبری پیرامون این بازیکن شدند.

حالا یک استوری از سوی سرژ اوریه در حالی‌که پیراهن پرسپولیس را بر تن دارد و تیوی بیفوما در کنار او است، بار دیگر این بازیکن را به سوژه رسانه‌ها تبدیل کرده است. در این تصویر که به نظر در رختکن پرسپولیس و با دوربین سلفی ضبط شده و اوریه در صفحه شخصی خود منتشر کرده، این دو بازیکن با زبان فرانسوی اظهاراتی را انجام می‌دهند.

2218813

اوریه: خب بچه‌ها، من اینجوری سر تمرین هستم. به حرف‌هایی که مردم توی اینترنت می‌زنن، توجه نکنید.
(اشاره به خودش با واژه اسم و فامیلی): همه چی خوبه.

بیفوما: آره، همه چی خوبه.

اوریه: من اینجوری با این دیوانه تمرین می‌کنم.
(می‌زنه روی سینه خودش و میگه ۹۳)

بیفوما: آره، همه چی روبه‌راهه، چیزی کم نداریم.

مشخص نیست که این ویدئو پیش از تصمیم کمیته انضباطی مبنی بر منع تمرین سرژ اوریه ضبط شده یا خیر اما به هر حال او را در کنار دوست صمیمی خود، تیوی بیفوما، نشان می‌دهد تا مشخص شود حتی در این روزهای سخت نیز بیفوما همراه ستاره پرسپولیس است.

باشگاه پرسپولیس تایید کرده که سرژ اوریه در بازی سپاهان حضور نخواهد داشت اما به هر حال این باشگاه در تلاش است که با جمع‌آوری مستندات و اتکا به منابع و شواهد علمی این بازیکن را به زودی در ترکیب خود قرار بدهد.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۲۰۶۹۲
تاریخ خبر:
ارسال نظر