درگیری بازیکنان استقلال و تراکتور در تونل!

استقلال ساپینتو یک هفته پس از شکست در سوپرجام، انتقام گرفت و تیم تراکتور را در خانه اش شکست داد.
به گزارش هفت صبح ورزشی، مهم ترین جدال هفته نخست لیگ بیست و پنجم در ورزشگاه خالی از تماشاگر بنیان دیزل تبریز با برتری آبی پوشان تهرانی به پایان رسید.
تراکتور تبریز که با هدایت دراگان اسکوچیچ موفق شده بود در سوپرجام، قهرمان جام حذفی را شکست دهد این بار در خانه خودش تسلیم استقلال شد.
تک گل ارزشمند استقلال در این دیدار را محمدحسین اسلامی در دقیقه 67 به ثمر رساند تا ریکاردو ساپینتو و شاگردانش 3 امتیاز مهم در تبریز به حساب خود واریز کنند.
پس از پایان بازی اما شاهد حاشیه و درگیری بودیم و بازیکنان دو تیم استقلال و تراکتور تبریز در تونل ورزشگاه بنیان دیزل با یکدیگر درگیر شدند.
گویا شادی رونالدویی استقلالی ها بعد از پایان بازی در محوطه چمن ورزشگاه به تراکتوری ها برخورد و اعضای دو تیم در تونل منتهی به رختکن با هم درگیر شدند. درگیری اصلی بین شجاع خلیل زاده و رامین رضاییان بود. رامین و ساپینتو بعد از بازی وسط زمین به سبک رونالدو شادی کرده بودند!