پنالتی قهرمانی در دقایق حساس سوپرجام

آقای گل لیگ برتر فوتبال ایران با گلزنی در سوپرجام، فصل جدید را نیز با بازکردن دروازه آغاز کرد.
به گزارش "هفتصبح ورزشی" امیرحسین حسینزاده یکی از بهترین بازیکنان لیگ برتر فوتبال ایران در فصل گذشته، در بازی سوپرجام برابر استقلال عملکرد خوبی داشت و با زدن یک گل نقش مهمی در قهرمانی تیمش ایفا کرد. حسینزاده بعد از قهرمانی تراکتور در بازی سوپر جام گفت:"مستحق قهرمانی بودیم. از اول تا آخر صاحب توپ و میدان بودیم. به هواداران و کادر و مدیریت تبریک می گویم. امیدوارم ادامه دار باشد."
حسینزاده در دقیقه 84 از روی نقطه پنالتی توانست دروازه آنتونیو آدان گلر معروف اسپانیایی را باز کند. او درباره ضربه پنالتی گفت:" قرار نبود پنالتی را بزنم. از آقای اسکوچیچ تشکر می کنم. در زمان پنالتی داشتم در زمین قدم می زدم که آقای اسکوچیچ من را صدا زد و گفت تو پنالتی را بزند. وقتی سرمربی گفت خیلی اعتماد به نفس پیدا کردم و ضربه را زدم و خوشبختانه گل شد."
او در رابطه با انگیزههایش در سال منتهی به جام جهانی گفت:" تورنمنت جام جهانی را همه فوتبالیست های دنیا می خواهند در آن باشند. اولویت اول من تیمم است و اگر دستاوردی شخصی هم باشد خداراشکر می کنم."
حسین زاده در پایان در ارتباط با محرومیت علیرضا بیرانوند و حضور ادیب زارعی در دروازه گفت:" برای علی آقا خیلی ناراحتم. امیدوارم بزودی برگردد. گلرهای جوان و خوبی داریم که مطمئنم عملکرد خیلی خوبی خواهند داشت."