کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۶۹۹۸
تاریخ خبر:

وقت انتقام رسید؛ اسکوچیچ با تاج دست نداد

وقت انتقام رسید؛ اسکوچیچ با تاج دست نداد

سرمربی تیم تراکتور در مراسم جشن قهرمانی سوپرجام با رئیس فدراسیون فوتبال دست نداد.

علی عشق آبادی دبیر ورزشی

به گزارش هفت صبح ورزشی، تیم تراکتور پس از برتری دقایق پایانی مقابل استقلال، به مقام قهرمانی سوپرجام فوتبال ایران رسید و در اصفهان جشن قهرمانی به پا کرد.

پس از پایان بازی، کم کم ورزشگاه و برگزار کنندگان بازی آماده برگزاری مراسم اهدای مدال و جام به تیم قهرمان شدند و عوامل تیم تراکتور یکی یکی به سمت سکوی تدارک دیده شده حرکت کردند.

در میان مسئولانی که از قهرمانان این جام استقبال می کردند، سه چهره شاخص حضور داشتند: سعید مظفری زاده (مدیرعامل تراکتور) حیدر بهاروند (رئیس سازمان لیگ) و مهدی تاج (رئیس فدراسیون فوتبال).




 

معمولا در این لحظات اتفاق خاصی رخ نمی دهد و همه منتظر می مانند تا اعضای تیم قهرمان در سکو حاضر شوند؛ اما این بار یک سوژه بزرگ در راه بود. دراگان اسکوچیچ به عنوان سرمربی تیم قهرمان آماده رسیدن به سکو می شد و باید با مهدی تاج روبرو می شد؛ کسی که به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال در آستانه جام جهانی 2022 او را از سمت سرمربیگری تیم ملی برکنار کرده بود و بدون توجه به عملکرد خیره کننده اسکو در صعود مقتدرانه تیم ملی، نیمکت این تیم و فرصت بزرگ نشستن روی آن در جام جهانی را تقدیم کارلوس کی روش کرد.

اسکوچیچ که به وضوح درباره ناراحتی اش از این اتفاق و به طور کلی از مهدی تاج صحبت کرده بود و این مسئله را پنهان نگذاشته بود، حالا انگار به فرصت مدنظر خود رسیده بود و می توانست کمی رفتار تاج در قبال خودش را تلافی کند.

نتیجه این شد که سرمربی کروات تراکتور پس از دست دادن با سعید مظفری زاده و حیدر بهاروند، از مقابل مهدی تاج بدون توجه عبور کرد و به سمت سکوی اهدای جام حرکت خود را ادامه داد.

البته اسکو اینجا زرنگی کرد و از درگیر بودن تاج با یکی دیگر از نفرات برگزاری مراسم نیز استفاده کرد تا به شکل طبیعی تری از مقابل رئیس سابق خود عبور کند اما آنچه مسلم است، اسکوچیچ نیز هیچ تمایلی به برقراری کوچکترین ارتباط با مهدی تاج نداشت؛ چه برسد به دست دادن و خوش و بش با او.

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۱۶۹۹۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر