تراکتور ۲ - استقلال یک؛ تبریز پایتخت جدید فوتبال ایران

تراکتور قهرمان لیگ برتر و استقلال قهرمان جام حذفی در سوپرجام به مصاف هم رفتند.
به گزارش هفت صبح ورزشی، سوپرجام میان تراکتور و استقلال در نقش جهان آغاز شد.
تراکتور تبریز 2 - استقلال تهران یک
گل: روزبه چشمی (12) برای استقلال و امیرحسین حسین زاده (87 پنالتی) و اشتروکالی (91) برای تراکتور
داور: وحید کاظمی
اخطار: روزبه چشمی (استقلال) مهدی هاشم نژاد (تراکتور)
ورزشگاه نقش جهان اصفهان
دوشنبه بیستم مرداد ماه، سوپرجام فوتبال ایران
تراکتور: ادیب زارعی، دانیال اسماعیلیفر، الکساندر سدلار، شجاع خلیلزاده، محمد نادری، ایگور پوستونستکی، زامروبکوف (75مهدی شیری) ، مهدی ترابی (68 هلیلوویچ)، مهدی هاشمنژاد، امیرحسین حسینزاده، دوماگوی دروژدک (68 اشتروکالی)
سرمربی: دراگان اسکوچیچ
استقلال: آنتونیو آدان، سامان فلاح (92 رزاقی نیا)، آرمین سهرابیان، عارف آقاسی، رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی (72 گودرزی)، دیدیه اندونگ، روزبه چشمی، مهران احمدی (72 اسلامی)، علیرضا کوشکی (92 سعید سحرخیزان) و محمدرضا آزادی (58 نازان)
سرمربی: ریکاردو ساپینتو
گزارش لحظه به لحظه سوپرجام
بازی با سوت وحید کاظمی آغاز شد.
دقیقه شش: اشتباه عارف آقاسی خرید گران قیمت استقلال با توپ دزدی مهدی ترابی همراه شد اما تجربه آدان به داد استقلال رسید.
دقیقه هشت: روزبه چشمی اولین کارت زرد بازی را دریافت کرد.
دقیقه نهم: اولین کرنر بازی روی یک ضربه ایستگاهی و دخالت سامان فلاح که با سر توپ را دفع کرد، نصیب تراکتور شد.
دقیقه یازده؛ اولین کارت زرد تراکتور نصیب هاشمی نژاد شد که روی مهران احمدی خطا کرد و فرصت ضدحمله را از استقلال گرفت.
دقیقه 12: ارسال رامین رضاییان روی دروازه تراکتور با خروج اشتباه ادیب زارعی و ضربه سر روزبه چشمی همراه شد تا استقلال به گل اول بازی برسد.
روزبه چشمی بعد از زدن گل، به دلیل برخورد شدیدی که با ادیب زارعی داشت، دو دقیقه ای روی زمین افتاده بود. روزبه چشمی در فینال جام حذفی هم گل قهرمانی استقلال را به ثمر رسانده بود.
دقیقه بیست: جدی ترین موقعیت تراکتور را روی کرنری که ترابی کوتاه کار کرد، سدلار مدافع شماره چهار تراکتور از دست داد. ضربه او از بالای دروازه استقلال به اوت رفت.
دقیقه 29: ضربه آرام امیرحسین حسین زاده را آدان به آسانی مهار کرد.
دقیقه 35: اصرار رامین رضاییان که علاقه دارد تمام پاس ها به او برسد و او سانتر کند، یک موقعیت عالی را از استقلال گرفت و مهران احمدی که ضدحمله طراحی کرده بود به جای آن که توپ را به چپ ببرد، به راست برد و سانتر بد رامین رضاییان به راحتی دفع شد.
دقیقه 42: رامین رضاییان ضربه ایستگاهی را روی دروازه تراکتور ارسال کرد که توپ از همه گذشت و سامان فلاح ضربه آخر را روی تیر دورتر بد زد.
دقیقه 3+45: ضربه سر محمد نادری می توانست نتیجه را مساوی کند اما توپ با اختلاف از بالای دروازه به اوت رفت.
پایان نیمه اول با برتری یک بر صفر استقلال
آغاز نیمه دوم با سوت وحید کاظمی
دقیقه 50: روی اشتباه مدافعان تراکتور یک فرصت مناسب نصیب ابوالفضل جلالی شد اما ضربه او از کنار دروازه تراکتور به اوت رفت.
دقیقه 52: روی کرنر ارسالی تراکتور، دروژدک با ضربه سر چکشی دروازه استقلال را تهدید کرد اما آدان با رفلکس و واکنش به موقع، دروازه استقلال را نجات داد.
دقیقه 55: هاشم نژاد یک تنه دفاع استقلال را به هم ریخت و یک کرنر برای تیمش گرفت.
دقیقه 56: باز هم هاشم نژاد دفاع استقلال را به هم ریخت اما پاس او به هیچ کس نرسید.
دقیقه 57: مدافعان تراکتور، آزادی را پشت محوطه جریمه و قبل از تک به تک شدن با ادیب زارعی جوان، متوقف کردند و داور دستور به ادامه بازی داد اما آزادی به شدت معترض و معتقد به خطا بود. او حتی بعد از تعویضش هم به کمک داور و داور چهارم بازی اعتراض می کرد.
دقیقه 58: اولین تعویض بازی را استقلال انجام داد؛ نازان وارد شد، آزادی خارج...
دقیقه 65: ضربه سر سدلار روی کرنر ارسالی تراکتور، با اختلاف از بالای دروازه استقلال گذشت.
دقیقه 66: این بار ضربه سر مهدی ترابی از کنار دروازه استقلال به اوت رفت.
دقیقه 68: دو تعویض همزمان اسکوچیچ که یکی از این دو تعویض باعث خوشحالی استقلال شد؛ اسکوچیچ ابتدا دروژدک را بیرون کشید و اشتروکالی را به میدان فرستاد و سپس هلیلوویچ را به جای مهدی ترابی راهی زمین کرد تا استقلال با بیرون رفتن ترابی، نفس راحتی بکشد.
دقیقه 70:ا آدان دروازه استقلال را از فروپاشی قطعی نجات داد. ضربه پوستونسکی می توانست گل مساوی بازی باشد اما آدان با واکنشی عالی توپ را به کرنر فرستاد.
دقیقه 72: دو تعویض همزمان این بار برای استقلال؛ احمدی و جلالی رفتند و اسلامی و گودرزی آمدند.
دقیقه 75: شیری به جای زامروبکوف وارد زمین شد.
دقیقه 78: اشتروکالی، سامان فلاح را تحت فشار گذاشت و توپ نصف و نیمه به دست مدافع استقلال برخورد کرد. یک پنالتی بعد از هشت دقیقه معطلی برای تراکتور اعلام شد. داور سیستم کمک داور ویدیویی را چک کرد و حکم به پنالتی داد
دقیقه 87: امیرحسین حسین زاده پنالتی تراکتور را خلاف جهت حرکت آدان تبدیل به گل کرد.
دقیقه 90: آدان با واکنشی عالی موقعیت عالی گلزنی را از المیرحسین حسین زاده گرفت.
دقیقه 91: اشتباه آرمین سهرابیان و آدان که با هم تعارف کردند باعث شد اشتروکالی چهل متر با توپ برود و دروازه استقلال را باز کند.
دقیقه 96: آدان این بار نادری را در گلزنی ناکام گذاشت. او در این بازی چهار سیو عالی داشت اما به دلیل دور بودن از شرایط مسابقه، روی گل دوم اشتباه محاسباتی در خروج از دروازه داشت و کار دست استقلال داد.
پایان بازی با سوت وحید کاظمی، قهرمانی تراکتور در سوپرجام را ثبت کرد.