کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۱۶۳۳۶
تاریخ خبر:

استقلال بیخیال حسین‌نژاد نمی‌شود!

استقلال بیخیال حسین‌نژاد نمی‌شود!

باشگاه استقلال پس از جدایی آرش رضاوند و زبیر نیک‌نفس به دنبال جذب محمدجواد حسین نژاد است.

به گزارش هفت صبح،  باشگاه استقلال پس از جدایی آرش رضاوند و زبیر نیک‌نفس، با کمبود بازیکن در خط میانی مواجه شده و به‌دنبال جذب یک هافبک خلاق است. در همین راستا، نام محمدجواد حسین‌نژاد، هافبک میانی تیم دینامو ماخاچ‌قلعه روسیه و عضو تیم ملی ایران، بار دیگر بر سر زبان‌ها افتاده است.

حسین‌نژاد که اصالتاً اهل جویبار است، پس از جدایی از سپاهان راهی لیگ روسیه شد و در فصل گذشته عملکرد قابل قبولی از خود به‌جا گذاشت. حدود دو ماه پیش، خبر علاقه استقلال به این بازیکن منتشر شد اما روند انتقال او با کش‌وقوس‌های زیادی همراه بود. در آن زمان، استقلال همزمان برای جذب حسین‌نژاد و سحرخیزان تلاش می‌کرد که در نهایت سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست. حالا نیز خبرها از نزدیک شدن حسین‌نژاد به استقلال حکایت دارد.

گفته می‌شود این هافبک جوان از ارکان اصلی تیم روسی خود بهشمار می‌رود و مدیران دینامو ماخاچ‌قلعه مبلغ بالایی برای صدور رضایت‌نامه او تعیین کرده‌اند. حسین‌نژاد پیش‌تر با انتشار یک استوری در فضای مجازی، تمایلش برای حضور در استقلال را علنی کرده بود.

استقلال که در روزهای اخیر با جذب چند بازیکن مطرح، ترکیب خود را تقویت کرده است، همچنان امیدوار است با ادامه مذاکرات و پیگیری‌های مستمر، همانند پرونده سحرخیزان، بتواند رضایت‌نامه حسین‌نژاد را نیز دریافت کرده و این استعداد جوان فوتبال ایران را به خدمت بگیرد.

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۱۶۳۳۶
تاریخ خبر:
ارسال نظر