اوساسونا خاطره نکونام را زنده کرد

صفحه رسمی باشگاه اوساسونا خاطره روز پیوستن ستاره ایرانی به این تیم را یادآوری کرد.
به گزارش هفت صبح، امروز شنبه 5 جولای است و باشگاه اوساسونا در صفحه اینستاگرام رسمی خود از یک اتفاق مهم که در چنین روزی رقم خورد، یاد کرده است.
نوزده سال پیش در همین روز، این باشگاه اسپانیایی با عقد قراردادی جواد نکونام، هافبک ملی پوش ایرانی را به خدمت گرفت. نکونام از سال 2006 تا 2012 در اوساسونا حضور داشت و به یکی از ستاره های بی جانشین این تیم تبدیل شد. ضمن اینکه او یک بار دیگر در سال 2014 به اوساسونا برگشت و این بار به مدت یک فصل در تیم محبوب و قدیمی اش بازی کرد.
جواد نکونام در مجموع 198 بار پیراهن اوساسونا را در تمامی رقابت ها به تن کرد و 31 بار نیز برای این تیم گلزنی کرد. نکو به قدری برای اسپانیایی ها خاطره انگیز است که در مناسبت های بهخصوص مثل امروز که سالگرد عقد قراردادش با این تیم است، او را فراموش نمیکنند.