کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۶۳۰۵
تاریخ خبر:
بازگشت شاه لوئیس به زمین مقدس

رؤیای دهمین تاج‌گذاری همیلتون در سیلورستون

رؤیای دهمین تاج‌گذاری همیلتون در سیلورستون

لوئیس همیلتون، قهرمان بریتانیایی هفت دوره جهان، در نخستین حضورش با لباس قرمز تیم فراری در پی بازگشت به مسیر پیروزی‌هاست.

امید ذاکری‌نیا دبیر گروه ورزش

به گزارش هفت‌صبح، در آخر هفته جاری، در دوازدهمین مرحله از مسابقات فرمول یک قهرمانی جهان، فراری نیز همچون همیلتون به‌دنبال اولین موفقیت فصل در برابر تیم سرسخت مک‌لارن است.

لوئیس همیلتون 1
او بهترین راننده پیست سیلورستون است و این‌بار نیز برای تکرار قهرمانی آمده است.

تقریباً یک سال پس از پیروزی در گرندپری خانگی‌اش و پایان دادن به حدود هزار روز بی‌قهرمانی با تیم سابقش مرسدس، «شاه لوئیس» که حالا به فراری پیوسته، به وطن بازمی‌گردد به امید ادامه دادن رکوردشکنی‌هایش در پیست افسانه‌ای بریتانیا.

در سیلورستون، همیلتون پرافتخارترین راننده تاریخ است با ۹ پیروزی، و اکنون می‌خواهد دهمین قهرمانی را به افتخاراتش بیفزاید. تاکنون هیچ راننده‌ای در تاریخ فرمول یک به اندازه همیلتون در یک پیست پیروز نشده است.

لوئیس همیلتون 2
او به خوبی می‌داند که پیروزی در سیلورستون چه اهمیتی برای تیم اسکودریا دارد؛ تیمی که تنها تیم مطرح (در کنار مک‌لارن، ردبول و مرسدس) است که تاکنون در این فصل هیچ گرندپری‌ای را نبرده است، آن هم پس از یازده مرحله.

همیلتون همچنین به دنبال نخستین سکو با فراری است. اگر نتواند در مسابقه روز یکشنبه در بین سه نفر برتر قرار بگیرد، به رکورد ۱۵ سکوی پیاپی در سیلورستون – که رکوردی بی‌سابقه در یک پیست است – پایان خواهد داد.

لوئیس همیلتون 4
او و هم‌تیمی‌اش در فراری، چارلز لکلرک از موناکو، توانستند در گرندپری اتریش در هفته گذشته به ترتیب مقام چهارم و سوم را کسب کنند؛ موفقیتی که با کمک نسخه ارتقایافته خودروی SF-25 به‌دست آمد و باعث شد فراری به جایگاه دوم جدول سازندگان صعود کند، تنها یک امتیاز بالاتر از مرسدس.

مدیر تیم فراری، فردریک واسور، اظهار کرد: «ارتقاءهایی که در اسپیلبرگ اعمال کردیم، قطعاً نقش مهمی در نتیجه خوب هفته گذشته داشت. می‌خواهیم از این شتاب مثبت پیش از مسابقه بعدی استفاده کنیم.»

لوئیس همیلتون 3
با این حال، فاصله فراری با مک‌لارن قدرتمند هنوز زیاد است؛ تیمی که نزدیک به ۲۰۰ امتیاز جلوتر است.

مک‌لارن که ۸ تا از ۱۱ مسابقه اول فصل را برده، اکنون در اغلب مسابقات بی‌رقیب به نظر می‌رسد. در اتریش، دو راننده‌اش – اسکار پیاستری، صدرنشین جدول، و لاندو نوریس، تعقیب‌کننده مستقیمش – رقابت نزدیکی در دل کوه‌های اشتایر داشتند. در پایان، نوریس پیروز شد و فاصله‌اش با پیاستری را به ۱۵ امتیاز کاهش داد.

مکس فرستاپن، راننده هلندی تیم ردبول و قهرمان چهار فصل اخیر، اکنون در رده سوم جدول قرار دارد، با ۶۱ امتیاز فاصله نسبت به پیاستری. او هفته گذشته پس از برخورد با خودروی مرسدسِ آندریا کیمی آنتونلی – راننده جوان ایتالیایی – از مسابقه کنار رفت. آنتونلی مقصر حادثه شناخته شد و قرار است سه پله در استارت سیلورستون عقب‌تر بایستد.

فرستاپن در این تصادف نه‌تنها امتیاز از دست داد، بلکه اکنون تنها ۹ امتیاز جلوتر از راننده اول مرسدس، جرج راسل، است.

همچنین، راننده ژاپنی ردبول، یوکی تسونودا، فقط شانزدهم شد، تا روزی سیاه برای ردبول رقم بخورد؛ تیمی که برای اولین بار از مارس ۲۰۲۲ (گرندپری بحرین) نتوانست امتیازی کسب کند.

با این نتیجه ناامیدکننده، ردبول در رده چهارم جدول تیمی باقی ماند و اکنون ۲۵۵ امتیاز عقب‌تر از مک‌لارن صدرنشین است؛ فاصله‌ای که شایعات درباره جدایی احتمالی فرستاپن از ردبول را شدت بخشیده است.

شبکه «اسکای اسپورت ایتالیا» اعلام کرده که «مد مکس» مذاکرات جدی‌ای با مرسدس برای فصل ۲۰۲۶ آغاز کرده است. در صورت موفقیت این مذاکرات، ممکن است جای راسل را بگیرد و به ۱۱ فصل حضورش در ردبول پایان دهد.

راسل که اکنون در میانه این شایعات قرار دارد، سعی دارد با کسب پنجمین پیروزی دوران حرفه‌ای‌اش، آینده‌اش را در مرسدس تضمین کند.

بر اساس گزارش‌ها، اگر فرستاپن تا پایان ماه ژوئیه در بین سه نفر برتر جدول نباشد و شانس واقعی برای قهرمانی پنجم نداشته باشد، ممکن است از قراردادش خارج شود. گفته می‌شود که او به رئیس مرسدس، توتو وولف، پاسخ مثبت داده است.

مارتین براندل، راننده سابق و مفسر باسابقه بریتانیایی که دوستی نزدیکی با راسل دارد، گفت: «آتش بی‌دود نیست» و تأکید کرد: «راسل عصبی است و دودلی دارد... چیزی در جریان است.»

راسل در سیلورستون حمایت گسترده‌ای از هواداران خواهد داشت؛ جایی که انتظار می‌رود طی چهار روز حدود ۵۰۰ هزار نفر حضور یابند و امیدوارند یکی از سه راننده بریتانیایی – نوریس، همیلتون یا راسل – فاتح مسابقه باشد.

پایان موج گرمای شدید ممکن است به نفع راسل و مرسدسی باشد که در هوای گرم به مشکل می‌خورند. او امیدوار است با تکرار فرم خوبش در کانادا، و البته رضایت وولف، جایگاهش را حفظ کند

توتو وولف در اتریش محتاطانه گفت: «باید به همه طرف‌های درگیر – سازمان، راننده‌ها... همه – احترام گذاشت.»

او افزود: «نمی‌خواهم با نگه داشتن راننده در بلاتکلیفی یا تأخیر در تصمیم‌گیری، سادیسم به خرج دهم.»

اگر راسل پس از سه سال قرارداد جدیدی دریافت نکند، گزینه‌هایش در سطح بالا محدود خواهد بود؛ شاید تنها جایگزینی فرستاپن در ردبول باقی بماند.

سایر اخبارورزشیرا از اینجا دنبال کنید.
کدخبر: ۶۰۶۳۰۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر