کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۵۸۹۰
تاریخ خبر:
بعد از سیزده سال؛

رسمی: بازگشت بهترین گلزن تاریخ فرانسه به لیگ یک

رسمی: بازگشت بهترین گلزن تاریخ فرانسه به لیگ یک

اولیویه ژیرو، مهاجم فصل قبل لس آنجلس اف سی، با امضای قراردادی یک ساله رسما به لیل فرانسه پیوست.

به گزارش هفت صبح، اولیویه ژیرو، مهاجم ۳۹ ساله لس آنجلس اف سی درست یک هفته بعد از حذف تیمش از رقابت های جام باشگاه‌های جهان، با امضای قراردادی یک ساله رسما به لیل پیوست تا سیزده سال بعد از ترک مون پلیه، بار دیگر  به فوتبال کشورش بازگردد.

IMG_20250702_010356_727

ژیرو که با ۵۷ گل زده بهترین گلزن تاریخ تیم ملی فرانسه به حساب می‌آید، فصل گذشته با پیراهن لس آنجلس اف سی در بیست بازی به میدان رفت و تنها سه بار موفق به گلزنی شد. او در جام باشگاه‌های جهان نیز نتوانست عملکرد مناسبی از خود برجای بگذارد و حالا پس از یک فصل دوری از قاره سبز، با انتخاب لیل به فوتبال کشورش بازگشت.

ژیرو آخرین بار در فصل ۱۲-۲۰۱۱ با پیراهن مون پلیه در لیگ یک فرانسه به میدان رفته بود و سپس راهی آرسنال شد. چلسی، میلان و لس آنجلس اف سی باشگاه های ژیرو بعد از ترک آرسنال بودند و حالا به احتمال فراوان، او با پیراهن لیل آخرین ورق های کتاب دوران فوتبال خود را ورق خواهد زد.

گفتنی است لیل فصل گذشته در رتبه چهارم جدول رده بندی لیگ یک ایستاد و بدین ترتیب فصل آینده، فرصت درخشش در لیگ اروپا نیز برای ستاره کهنه کار سابق آرسنال فراهم خواهم بود. ضمن آن که قرارداد ژیرو و لیل به مدت یک فصل به ثبت رسیده است.

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۵۸۹۰
تاریخ خبر:
ارسال نظر