لائوتارو: هرکس راضی نیست، جمع کند از اینتر برود

لائوتارو مارتینز، کاپیتان اینتر، بعد از حذف تیمش از جام باشگاه های جهان، حسابی از خجالت هم تیمی هایش درآمد.
به گزارش هفت صبح، اینتر با قبول شکست ۲-۰ مقابل فلومیننزه در مرحله یک هشتم نهایی جام باشگاههای جهان، خیلی زود آمریکا را ترک خواهد کرد و حالا نگرانی هواداران نراتزوری برای آینده تیم محبوبشان تحت هدایت کریستین کیوو، چند برابر شد.
بلافاصله بعد از پایان بازی، لائوتارو مارتینز در عصبانی ترین حالت ممکن مقابل خبرنگاران ایستاد و صحبت های مهمی را درخصوص نمایش برخی از بازیکنان اینتر مطرح کرد. لائوتارو در پایان بازی گفت:" پیام واضحی برای همه دارم. هر کسی که میخواهد بماند، بماند و هرکسی که نمیخواهد، باید از اینتر برود!
من میخواهم با این پیراهن بزرگ، برای اهداف مهمی بجنگم. موضوع واضح است و طبیعتا برای قهرمانی باید انگیزه داشت. من کاپیتانم و میگویم که باید در بالاترین سطح بمانیم. هرگز نمیخواهم بازنده باشم. هرکس این را نمیخواهد، به سلامت!"
گفتنی است اینتر در مرحله گروهی با کسب هفت امتیاز از سه مسابقه، به یک هشتم نهایی رسید و با وجود نمایش نه چندان ضعیف مقابل نماینده برزیل، در نهایت نخستین شکست نراتزوری تحت هدایت کریستین کیوو رقم خورد.