کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۵۲۵۳
تاریخ خبر:
ژوزه پسیرو، نامی که همیشه مطرح می‌شود؛

ادعای رسانه پرتغالی: جانشین کارتال انتخاب شد!

ادعای رسانه پرتغالی: جانشین کارتال انتخاب شد!

یک رسانه پرتغالی خبر از مذاکرات پیشرفته مدیران باشگاه پرسپولیس و ژوزه پسیرو برای جانشینی اسماعیل کارتال داد.

به گزارش هفت صبح، به نظر می‌رسد باید جدایی اسماعیل کارتال از پرسپولیس را قطعی بدانیم و آنطور که مشخص است، مدیران باشگاه در سکوت کار سخت خود برای انتخاب جانشین سرمربی ترک تبار خود را آغاز کردند.

در همین راستا، یک رسانه پرتغالی نه چندان پربیننده در صفحه اینستاگرامی خود خبر از مذاکرات پرسپولیس و ژوزه پسیرو، سرمربی سابق اسپورتینگ لیسبون دادند و او را گزینه اصلی جانشینی اسماعیل کارتال قلمداد کردند.

پسیروو

پسیرو ۴۹ ساله در دو سال اخیر بارها و بارها به نیمکت تیم های استقلال، پرسپولیس و حتی سپاهان لینک شده و مشخص نیست این بار بحث آمدن او به فوتبال ایران تا چه حد جدی باشد.

این مربی ۶۵ ساله آخرین بار هدایت الزمالک مصر را برعهده داشت که تنها پس از سه ماه حضور روی نیمکت این تیم به علت کسب نتایج ضعیف از کار برکنار شد. او قبل از آمدن پیتسو موسیمانه به استقلال نیز یکی از گزینه های اصلی جانشینی جواد نکونام به حساب می‌آمد.

پسیرو تاکنون تجربه هدایت تیم هایی چون اسپورتینگ، تیم ملی نیجریه، تیم ملی ونزوئلا، شارجه امارات، پورتو، الاهلی مصر، الهلال و تیم ملی عربستان را نیز در کارنامه دارد. همچنین قهرمانی در جام حذفی پرتغال و لیگ برتر مصر از جمله آخرین دستاورد های او در دوران مربیگری به حساب می‌آید.

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۵۲۵۳
تاریخ خبر:
ارسال نظر