کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۵۲۰۸
تاریخ خبر:

نگرانی بزرگ درباره جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا

نگرانی بزرگ درباره جام جهانی 2026 آمریکا

در حالی که کمتر از یک سال تا آغاز جام جهانی 2026 فوتبال در کشورهای آمریکا، کانادا و مکزیک باقی مانده، ایجاد وقفه های طولانی در جریان بازی های جام باشگاه های جهان به دلیل وضعیت جوی کشور آمریکا تبدیل به یک نگرانی بزرگ درباره جام جهانی شده است.

مسابقات جام باشگاه های جهان با تبلیغات بسیار گسترده فیفا در کشور آمریکا آغاز شد و پروژه ای که جیانی اینفانتینو بسیار به آن مفتخر بود، بالاخره عملی شد. حالا این مسابقات مرحله گروهی را پشت سر گذاشته و در اوایل مسیر در دور حذفی است. اما آنچه جدا از زرق و برق این مسابقات و حضور ستارگان درجه یک جهان فوتبال در آن به چشم خورده، توقف چند مسابقه به دلیل شرایط نامساعد جوی و گرمای بیش از حد هوا است.

پس از 5 بازی مرحله گروهی که با وقفه مواجه شده بودند، شب گذشته جدیدترین مورد از این سری اتفاقات در دیدار مرحله یک هشتم نهایی بین تیم های چلسی و بنفیکا رخ داد؛ جایی که در دقیقه 86 بازی، هشدار وقوع طوفان و رعدوبرق های مهیب دیدار دو تیم در شهر شارلوت، ایالت کارولینای شمالی، را متوقف کرد. ابتدا تصور می شد وقفه کوتاهی در کار باشد اما نهایتا یک ساعت و 53 دقیقه طول کشید تا بازی از سر گرفته شود.

این پنجاهمین دیدار جام باشگاه های جهان بود و ششمین مرتبه ای بود که توقف بازی به دلایل شرایط بد آب و هوایی اتفاق افتاد.

 

پنج دیدار قبلی که دچار اتفاق مشابه شده بودند، به این شرح است:

مسابقه

شهر میزبان

مدت تعلیق

ماملودی سان داونز – اولسان اچ دی

اورلاندو

65 دقیقه

سالزبورگ - پاچوکا

سینسیناتی

97 دقیقه

پالمیراس - الاهلی

روثرفورد شرقی

40 دقیقه

بنفیکا - اوکلند

اورلاندو

120 دقیقه

اوکلند – بوکاجونیورز

نشویل

40 دقیقه

 

 

حالا که بیش از 10 درصد مسابقات جام باشگاه های جهان با وقفه های طولانی روبرو شده اند، نگرانی ها درباره تکرار این اتفاق در جام جهانی 2026، که سال آینده دقیقا در همین روزها در آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار خواهد شد، افزایش یافته است.

یکی از تحقیقات آکادمیک نشان داده که تغییرات آب و هوایی باعث ایجاد موج های گرمایی شدیدتر و متعددتری خواهند شد که سلامتی و امنیت بازیکنان و تماشاگران را به خطر می اندازد. این پژوهش یافته که 14 تا از 16 شهر میزبان جام جهانی 2026 در حال تجربه کردن دماهایی هستند که بسیار از شاخص های مراقبتی مورد قبول بالاتر است.

با این وجود بِن شات، عضو سرویس ملی آب و هوایی که به فیفا و تیم برگزارکننده جام جهانی مشاوره می دهد، مدعی شده که این نوع آب و هوا غیرعادی نیست و اگرچه شهرهای مختلف در حال رکوردشکنی دمای هوا هستند، اتفاق عجیبی نیفتاده و همه باید برای چنین شرایطی در سال آینده و مسابقات جام جهانی آماده باشند.

 

آخرین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۵۲۰۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر