پسر اسماعیل کارتال متهم پرونده «دعوای دربی»

رسیدگی به پرونده موسوم به «دعوای دربی» که مربوط به درگیریهای پس از دیدار هفته ۳۷ فصل گذشته سوپرلیگ بین تیمهای گالاتاسرای و فنرباغچه است، همچنان ادامه دارد
رسیدگی به پرونده موسوم به «دعوای دربی» که مربوط به درگیریهای پس از دیدار هفته ۳۷ فصل گذشته سوپرلیگ بین تیمهای گالاتاسرای و فنرباغچه است، همچنان ادامه دارد. در جلسه دادگاه، جیدن اوستروولده بازیکن فنرباغچه در دفاعیات خود گفت: «راستش را بخواهید، خودم هم نمیدانم چرا اینجا هستم.»
آغاز درگیری پس از پایان بازی
پس از پایان بازی دربی حساس استانبول، اعضای کادر فنی، مدیران و بازیکنان فنرباغچه برای جشن گرفتن پیروزی به زمین مسابقه آمدند اما با مداخله عوامل گالاتاسرای، درگیریهایی رخ داد. در کیفرخواست تهیهشده از سوی دادستانی استانبول، علی چلیکقران مدیر ورزشگاه به عنوان شاکی، و جیدن اوستروولده، مرت هاکان یانداش، دکتر تیم فنرباغچه ارتغرول کارانلیک، مدیر باشگاه هولوسی بلگو و امره کارتال (فرزند سرمربی وقت، اسماعیل کارتال) به عنوان متهمان پرونده معرفی شدهاند. در جلسه امروز، چلیکقران، اوستروولده (که در بازداشت نیست) و وکلای طرفین حضور داشتند. اوستروولده ۲۴ ساله در جریان احراز هویت اعلام کرد که ماهانه ۱۰۰ هزار یورو درآمد دارد.
او در خصوص اتفاقات آن شب گفت: «بعد از اینکه عکس گرفته شد، دیدم کسی میخواست پرچم را بردارد. بعد از آن افراد زیادی دور هم جمع شدند. واقعاً نمیدانم چه اتفاقی افتاد. من به هیچکس دست نزدم، ضربه نزدم یا لگد نزدم. راستش را بخواهید، نمیدانم چرا اینجا هستم. اطرافم افراد زیادی بودند و نمیدانم که دیگران ضربهای زدهاند یا نه.»
تصمیمات دادگاه و ادامه روند رسیدگی
دادگاه در پایان جلسه امروز اعلام کرد که اوستروولده از حضور در جلسات بعدی دادگاه معاف است. ادامه رسیدگی به پرونده به تاریخ ۱۸ سپتامبر موکول شد. در کیفرخواست، برای پنج متهم این پرونده به اتهام «ضرب و جرح عمدی منجر به شکستگی یا دررفتگی استخوان» و «ایجاد آشوب در اماکن ورزشی و تخریب تأسیسات» تقاضای مجازات حبس از دو سال و سه ماه تا شش سال و نه ماه شده است.