کمالوند استعفا داد؛ نیمکت بلاتکلیف صنعت نفت در آستانه بازی با استقلال

مدیران باشگاه صنعت نفت میگویند همچنان با فراز کمالوند ادامه همکاری خواهند داد.
به گزارش هفت صبح، در حالی که روز گذشته فراز کمالوند استعفای خود از هدایت تیم فوتبال صنعت نفت آبادان را اعلام کرده بود، برخی نزدیکان این باشگاه با رد هرگونه جدایی سرمربی تیم، تأکید کردند که کمالوند طبق قرارداد قبلی خود، همچنان هدایت زردپوشان آبادانی را بر عهده خواهد داشت.
به گفته آنها هیچگونه استعفای کتبی از سوی کمالوند به باشگاه ارائه نشده است و حضور او در این تیم ادامه دارد.
در همین باره مدیر تیم صنعتنفت آبادان گفت: «استعفای کمالوند تا کنون به اعضای هیات مدیره و مدیرعامل موسسه فرهنگی ورزشی صنعتنفت آبادان ارائه نشده است.»
صالحیان در ادامه تاکید کرد: «تمرین تیم از امروز برای تقابل با استقلال در تهران پیگیری خواهد شد تا با آمادگی کامل برابر حریف به میدان برویم.»
به نظر میرسد بعد از ناکامی صنعت نفت در صعود به لیگ برتر، مدیران این باشگاه برای جبران مافات، به دنبال پیروزی مقابل استقلال در نیمه نهایی جام حذفی هستند و بر همین اساس تمایل دارند، تا مشخص شدن نتیجه این دیدار، کمالوند را حفظ کنند.