لوان پولی با نساجی وداع کرد

دروازهبان برزیلی نساجی پس از سقوط این تیم، از هواداران عذرخواهی کرد.
به گزارش هفت صبح به نقل از ورزش سه، لوان پولی، دروازهبان برزیلی نساجی مازندران، پس از آخرین بازی خود با پیراهن این تیم و پایان تلخ فصل با سقوط نساجی به لیگ یک، از هواداران و مردم شهر عذرخواهی کرد و از علاقهاش به جو ورزشگاه و مردم قائمشهر گفت.
لوان پولی، دروازهبان برزیلی نساجی، در پایان آخرین بازیاش برای نساجی گفت: خیلی بازی بدی بود. متاسفانه نتایج کل فصل بد بود. ببخشید هوادارن. ببخشید شهر. الان استراحت میکنم و به ذهنم استراحت میدهم. ممنونم از آقای حدادیان برای همه چیز. ممنونم.
او درباره هواداران نساجی و اتمسفر استادیوم گفت: کل فصل اتمسفر خیلی خوب بود. عاشق هوادارانم. منتظر بازگشت و دیدار دوباره با هوادارانم چون عاشق شهر و هواداران هستم. الان به ذهنم استراحت میدهم و کنار خانواده میمانم تا فصل بعد.