کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۹۱۱۱۵
تاریخ خبر:

برد نفس‌گیر ذوب‌آهن مقابل ملوان در نیمه اول

برد نفس‌گیر ذوب‌آهن مقابل ملوان در نیمه اول

شاگردان ربیعی با گل دقیقه آخری قائدرحمتی به رختکن رفتند در دیداری پرحادثه، ذوب‌آهن با وجود گل تساوی ملوان، نیمه نخست را با نتیجه ۲ بر ۱ به سود خود تمام کرد.

ذوب‌آهن با شکست ملوان به رختکن رفت

 

تقابل تیم‌های ملوان بندر انزلی و ذوب‌آهن اصفهان در نیمه نخست با برتری ذوب‌آهن خاتمه یافت.

تیم فوتبال ملوان بندر انزلی از ساعت 18:30 امروز (جمعه) در ادامه دیدارهای هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال، در ورزشگاه مرحوم سیروس قایقران انزلی به مصاف ذوب‌آهن اصفهان رفت که نیمه اول این دیدار به برتری 2 بر یک ذوب‌آهن انجامید.

امید لطیفی در دقیقه 25 و روی ضربه‌ای دیدنی، دروازه ملوان را گشود. رضا جعفری در دقیقه 33 پس از دریافت پاس ابوذر صفرزاده، گل تساوی قوی سپید را از گوشه محوطه جریمه ذوبی‌ها وارد دروازه میهمان کرد. این پایان کار نبود و محمود قائدرحمتی که گل اول را ساخته بود، گل دوم را در دقیقه 1+45 به ثمر رساند تا شاگردان ربیعی با برد به رختکن بروند.

علی بای قضاوت این بازی را بر عهده دارد و در نیمه اول، محمود قائدرحمتی از ذوب‌آهن را با کارت زرد جریمه کرد.

کدخبر: ۵۹۱۱۱۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر