کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۸۳۸۹۹
تاریخ خبر:

ادعای عجیب بوژوویچ درباره ستاره استقلال

ادعای عجیب بوژوویچ درباره ستاره استقلال

برخلاف ادعای بوژوویچ، به نظر می‌رسد که روزبه چشمی نتواند استقلال را برابر خیبر خرم‌آباد همراهی کند.

روزبه چشمی یکی از بازیکنان استقلال بود که در فیفا دی ماه مارس به اردوی تیم ملی دعوت شد و در دیدار مقابل امارات ۹۰ دقیقه در ترکیب تیم ملی حضور داشت. او در آن مسابقه عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت و یکی از مهره‌های کلیدی تیم امیر قلعه‌نویی بود.

با این حال، مصدومیت چشمی باعث شد تا او دیدار مقابل ازبکستان را از دست بدهد و نتواند در این مسابقه تیم ملی را همراهی کند. این مصدومیت حالا به یک دغدغه جدی برای استقلال تبدیل شده است.

چند روز پیش، ایمان عالمی، سرپرست باشگاه استقلال، اعلام کرد که روزبه چشمی به دلیل مصدومیت دیدار مقابل خیبر خرم‌آباد را از دست خواهد داد و حتی ممکن است در چند بازی آینده تیمش را هم غایب باشد.

در روزهای اخیر، او در تمرینات گروهی استقلال شرکت نکرده و حتی روز گذشته با لباس شخصی در محل تمرین حاضر شد. این موضوع نشان می‌دهد که شرایط او برای بازگشت به میادین هنوز مشخص نیست و احتمال دارد روند درمانی او بیشتر طول بکشد.

با این وجود، میودراگ بوژوویچ، سرمربی استقلال، در نشست خبری پیش از این دیدار با ابهام درباره وضعیت چشمی صحبت کرد. او اعلام کرد که هنوز مشخص نیست که آیا این مدافع باتجربه به بازی مقابل خیبر می‌رسد یا نه و احتمال هر دو سناریو وجود دارد.

البته بوژوویچ تأکید کرد که وضعیت نهایی چشمی فردا مشخص خواهد شد. با این حال، به نظر می‌رسد که او شانسی برای حضور در این مسابقه ندارد و سرمربی استقلال صرفاً برای پنهان نگه داشتن برنامه‌های تاکتیکی تیمش از اعلام رسمی غیبت چشمی خودداری کرده است.

منبع: ورزش3
کدخبر: ۵۸۳۸۹۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر