مدیران پرسپولیس از انفجار قیمت دلار خبر داشتند

پرسپولیس مدعی است با توجه به افزایش نرخ ارز، طلبشان از باشگاه قطری در خصوص عبدالکریم را به تاخیر انداختند تا سود بیشتری ببرند!
به گزارش هفت صبح، یکی از اقدامات مهم پرسپولیس در پنجره نقل و انتقالات تابستانی، فروش حسن عبدالکریم به باشگاه الوکره قطر بود.
پرسپولیس که در سالهای اخیر با مشکلاتی در سمت چپ خط دفاعی مواجه بود، توانسته بود در پنجره زمستانی لیگ گذشته این مدافع قطری را جذب کند و با درخشش او، شرایط مناسبی برای قهرمانی فراهم آورد. با این حال، با توجه به شرایط پیش آمده، عبدالکریم که مدتی از تیم ملی قطر کنار گذاشته شده بود، با عملکرد خوبش در پرسپولیس فرصتی دوباره برای بازگشت به فوتبال پیدا کرد. این موضوع به نفع سرخپوشان تمام شد و آنها با اعلام مبلغ رضایتنامه، مدعی شدند که از این انتقال حدود صد میلیارد تومان سود کردهاند.
پیمان حدادی، عضو هیأت مدیره پرسپولیس، در این خصوص گفت که باشگاه با پیشبینی افزایش نرخ ارز، دریافت طلب خود را به تأخیر انداخته تا از این طریق بتوانند سود بیشتری کسب کنند و بخش قابل توجهی از بودجه خود را تأمین نمایند.
پس از جدایی عبدالکریم، پرسپولیس به سراغ میلاد محمدی، مدافع ملیپوش ایرانی رفت و او را پس از چند فصل بازی در خارج از کشور به تهران آورد تا اکنون جایگزین عبدالکریم در سمت چپ خط دفاعی شود.