کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۵۷۹۲۹۹
تاریخ خبر:

طلسم دروازه آلیسون بکر؛ لیورپول یک شوت زد و برد

طلسم دروازه آلیسون بکر؛ لیورپول یک شوت زد و برد

لیورپول با وجود عملکرد ضعیف، در مقابل پاریسن‌ژرمن به پیروزی رسید.

به گزارش هفت صبح،  پاری سن ژرمن در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، در ورزشگاه پارک دو پرنس میزبان لیورپول بود و در یک بازی تماشایی و کاملاً یک‌طرفه که تحت تسلط تیم پاریسی قرار داشت، این شاگردان آرنه اشلوت بودند که با گل دیرهنگام هاروی الیوت به پیروزی رسیدند.

 

نیمه اول این بازی حساس بین دو تیم قدرتمند فوتبال اروپا که انتظار می‌رفت در فینال به مصاف یکدیگر بروند، با هیجان خاصی آغاز شد.

 

لیورپول مدت‌ها بود که چنین تسلطی را از هیچ حریفی تجربه نکرده بود.

 

شاخص گل مورد انتظار این تیم تنها ۰.۱۳ بود که تنها با یک ضربه سر ضعیف از لوئیس دیاز نمایان شد و بیشتر شبیه یک پاس به جلو بود تا یک شوت خطرناک.

 

 

در سوی دیگر، پاری سن ژرمن با تولید شانس گل مورد انتظار ۱.۳۷ و یک گل که به دلیل آفساید بسیار جزئی خویچا کواراتسخلیا رد شد، عملکرد خوبی داشت.

 

فابیان روئیز، ژوائو نوس، ویتینییا، حکیمی، دمبله و کواراتسخلیا همگی تلاش کردند تا دروازه آلیسون را باز کنند، اما دروازه‌بان برزیلی با واکنش‌های فوق‌العاده‌اش ضربات آنها را دفع کرد. 

 

در پایان نیمه اول، جای تعجب داشت که چرا پی‌اس‌جی حداقل یک گل پیش نیفتاد، زیرا تیم آرنه اشلوت کاملاً در زمین حریف حضور داشت و نتوانست موقعیت خطرناکی روی دروازه لیورپول ایجاد کند و جانلوئیجی دوناروما فشاری را احساس نکرد.

 

پی‌اس‌جی نیمه دوم را با انرژی بالا و حمایت هوادارانش آغاز کرد و دوباره کنترل بازی را در دست گرفت.

 

اولین موقعیت جدی میزبان در نیمه دوم با ضربه کواراتسخلیا شکل گرفت که در دقیقه ۵۴ با واکنش بکر به کرنر تبدیل شد. 

 

 لیورپول در این نیمه هم موقعیتی ایجاد نمی‌کرد، این میزبان بود که فشار می‌آورد.

 

در دقیقه ۶۲، دومینیک سوبوسلای با واکنش نزدیک تیرک دروازه، ضربه پاچو را مهار کرد و دروازه تیمش را نجات داد.

 

دقیقه ۷۶ نیز آلیسون بکر ضربه دوئه را دفع کرد.

 

در دقیقه ۷۷ اشرف حکیمی فرصت تهدید دروازه لیورپول را پیدا کرد که آن هم توسط آلیسون مهار شد، همچنین این موقعیت آفساید اعلام شد.

 

آلیسون در دقیقه ۸۴  نیز یک فرصت عالی گلزنی را از عثمان دمبله گرفت.

 

بازی با فشار پاری سن ژرمن ادامه داشت تا اینکه ناگهان لیورپول گلزنی کرد.

 

هاروی الیوت توانست روی پاس داروین نونیز با وجود اثرگذاری دوناروما در دقیقه ۸۷، لیورپول را به گل برساند. 

 

این گل یکی از عجیب‌ترین نتایج لیگ قهرمانان را رقم زد؛ پی‌اس‌جی با وجود تمام حملاتش ناگهان نتیجه بازی را واگذار کرد و برخلاف انتظارات، مغلوب لیورپول شد.

 

 

منبع: ورزش3
کدخبر: ۵۷۹۲۹۹
تاریخ خبر:
ارسال نظر