خبرنگار مطرح ایتالیایی مدعی است، والتر ماتزاری سرمربی جدید پرسپولیس خواهد بود. جیانلوکا دی مارزیو که پیش از این یکی از نخستین منابع خبری‌ای بود که از حضور آندره‌آ استراماچونی در استقلال خبر داده بود

 

پس از جدایی اوسمار نام‌های زیادی حول پرسپولیس شنیده شد حالا با توییتی که خبرنگار مطرح ایتالیایی منتشر کرده باید منتظر دیدن سرمربی سابق ناپولی روی نیمکت سرخ پوشان باشیم.

 

ماتزاری که به‌تازگی از ناپولی جدا شده، دوباره کارش را از خارج ایتالیا شروع می‌کند. مربی توسکانی در دوران حرفه‌ای خود قبلاً تجربه‌ای خارج از ایتالیا در واتفورد داشت.

 

والتر ماتزاری که پیش از این و درست به مانند استراماچونی سابقه هدایت تیم بزرگ اینتر را برعهده داشته است، تیم‌های مطرحی چون سامپدوریا، واتفورد، تورینو، کالیاری و لیورنو را نیز هدایت کرده است

 

باشگاه پرسپولیس هنوز واکنشی به خبر والتر ماتزاری نشان نداده است. بعد از بگوویچ، آری هان، دنیزلی، کرانچار، وینگادا، ژوزه، برانکو، کالدرون و اوسمار، ماتزاری دهمین سرمربی خارجی پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر ایران خواهد بود.

 

 

 

تازه‌ترین تحولاتورزشیرا اینجا بخوانید.