کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۰۳۵۶۵۵
تاریخ خبر:

احمد دنیامالی: از صابر کاظمی ناامید نیستیم؛ مردم برایش دعا کنند!

احمد دنیامالی: از صابر کاظمی ناامید نیستیم؛ مردم برایش دعا کنند!

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان با اشاره به وضعیت جسمانی صابر کاظمی، ملی‌پوش والیبال ایران گفت: پزشکان در تلاش‌اند و هنوز امید به بهبود وجود دارد؛ از مردم می‌خواهیم برای سلامتی او دعا کنند.

به گزارش هفت ورزشی ، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان درباره آخرین وضعیت صابر کاظمی اظهار کرد:

«با توجه به اینکه در ابتدا اطلاع دقیقی از وضعیت او نداشتیم، از دکتر جباری که از پزشکان حاذق کشور است خواستیم به دوحه برود و از نزدیک شرایط را بررسی کند. در نهایت با درخواست خانواده‌اش، اقدامات لازم برای انتقال صابر به تهران انجام شد.»

وی افزود:

«در حال حاضر تمام پزشکان در تلاش‌اند تا بتوانند خبرهای خوبی به جامعه والیبال بدهند. متأسفانه شرایط جسمانی او هنوز خوب نیست، اما ما ناامید نیستیم و باید صبر کنیم. از همه مردم می‌خواهیم با دعای خیر خود در کنار صابر و خانواده‌اش باشند. از هر امکانی برای بهبود وضعیت او استفاده خواهیم کرد.»

آخرین تحولاتوالیبالرا اینجا بخوانید.
کدخبر: ۶۰۰۳۵۶۵۵
تاریخ خبر:
ارسال نظر