کاربر گرامی

برای استفاده از محتوای اختصاصی و ویدئو ها باید در وب سایت هفت صبح ثبت نام نمایید

با ثبت نام و خرید اشتراک به نسخه PDF روزنامه، مطالب و ویدئو‌های اختصاصی و تمامی امکانات دسترسی خواهید داشت.

کدخبر: ۶۰۱۶۶۰۲۸
تاریخ خبر:

گزارش مختصر بازارهای جهانی در ۲۴ ساعت گذشته (۲ مهر ۱۴۰۵)

 گزارش مختصر بازارهای جهانی در ۲۴ ساعت گذشته (۲ مهر ۱۴۰۵)

در ۲۴ ساعت گذشته، جهش بازده اوراق آمریکا امید به کاهش تنش‌ها در خاورمیانه را تحت‌الشعاع قرار داد.

بازده اوراق ده‌ساله پس از رسیدن به بالاترین سطح از سال ۲۰۰۷، نزدیک ۵.۱۱ درصد ماند و شاخص دلار به محدوده ۱۰۱.۰۹ واحد رسید. در چنین فضایی، انتظار برای افزایش دوباره نرخ بهره، خریداران دارایی‌های پرریسک را عقب راند: بیت‌کوین موقتاً به زیر ۸۴ هزار دلار سقوط کرد و پس از بازگشت به محدوده ۸۴،۱۶۰ دلار، افت روزانه ۲.۹۸ درصدی را به ثبت رساند.

در بازار انرژی، اعلام آمادگی ایران برای ادامه دیپلماسی از قیمت‌ها کاست، اما نگرانی از اختلال در عرضه همچنان پابرجا بود؛ هر بشکه نفت برنت با کاهش حدود ۰.۱۰ درصدی به ۱۰۲.۹۷ دلار رسید.

طلای جهانی نیز زیر فشار بازده اوراق و دلار، ۱.۱۰ درصد افت کرد و حوالی ۴،۲۸۲ دلار معامله شد. در ایران اما افزایش قیمت تتر اثر افت اونس را خنثی کرد: تتر با رشد ۱.۸۴ درصدی به ۲۳۱ هزار و ۷۹۰ تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱.۹۲ درصدی به ۲۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسید.

 

نگاه بازار اکنون به خبرهای مذاکرات، داده‌های اقتصادی آمریکا و پیام‌های بعدی فدرال رزرو است.

نام دارایی قیمت فعلی میزان تغییرات ۲۴ ساعته
نفت برنت ۱۰۲.۹۷ دلار ۰.۱۰ درصد کاهش
بیت‌کوین ۸۴،۱۶۰ دلار ۲.۹۸ درصد کاهش
اونس جهانی طلا ۴،۲۸۲ دلار ۱.۱۰ درصد کاهش
طلای ۱۸ عیار ۲۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان ۱.۹۲ درصد افزایش
تتر ۲۳۱ هزار و ۷۹۰ تومان ۱.۸۴ درصد افزایش

 

بیشتر بخوانید

هفته سخت بورس؛ افت ۴ درصدی شاخص کل و خروج ۱۶ هزار میلیارد تومان پول

 

سلب مسئولیت: مطالب ارائه شده در این سایت صرفاً جنبه اطلاع‌رسانی و آموزشی دارد و به هیچ عنوان نباید به عنوان توصیه سرمایه‌گذاری یا مشاوره مالی تلقی شود. مسئولیت تصمیم‌گیری برای هرگونه خرید یا فروش بر عهده خود کاربر است. توصیه می‌شود پیش از هرگونه فعالیت، تحقیقات لازم را انجام دهید.

کدخبر: ۶۰۱۶۶۰۲۸
تاریخ خبر:
ارسال نظر