سرمربی تیم ملی امید، سپاهان را انتخاب کرد!
همزمان با بازی پرسپولیس و فجرسپاسی در تهران، سپاهان و ملوان در اصفهان به مصاف هم رفتند و یحیی گل محمدی هم با حضور در نقش جهان به تماشای این بازی نشست.
به گزارش هفت ورزشی، یحیی گل محمدی، سرمربی تیم ملی امید که رابطه خوبی با نیکفر، مدیرعامل سپاهان دارد، برای تماشای بازی این تیم مقابل ملوان همراه دستیار خود مصطفی صداقت راهی ورزشگاه نقش جهان شد.
در حالی که همزمان با بازی سپاهان و ملوان تیم های پرسپولیس و فجرسپاسی شیراز در تهران مقابل هم بازی می کنند، یحیی گل محمدی ترجیح داد به اصفهان برود و بازی سپاهان را از نزدیک ببیند.
سپاهان در حضور یحیی گل محمدی با نتیجه 4 بر صفر تا دقیقه 65 از ملوان پیش است. پرسپولیس هم در حضور سعید الهویی، دستیار امیر قلعه نویی تا دقیقه 35 با نتیجه یک بر صفر از فجرسپاسی عقب است.