رسمی؛ جام ملت های آسیا به تعویق افتاد
با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، جام ملتهای ۲۰۲۷ به تعویق افتاد.
به گزارش هفت ورزشی، در نهایت بعد از گمانهزنی های زیاد، کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم به تعویق جام ملتهای آسیای ۲۰۲۷ گرفت تا این رویداد در دسامبر ۲۰۲۷ برگزار شود.
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که پس از بحثهای گسترده و مشورت با کمیته برگزاری بازیها، جام ملتهای آسیا ۲۰۲۷ که قرار بود از ۷ ژانویه تا ۵ فوریه ۲۰۲۷ برگزار شود، به تاریخ جدیدی موکول شد و بر این اساس از ۲۳ دسامبر ۲۰۲۷ تا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۸ (۲ دی تا اول بهمن ۱۴۰۶) برگزار خواهد شد.
کمیته برگزاری جام ملتهای آسیا با توجه به شرایط استثنایی فعلی ناشی از تحولات منطقه، از جمله پیچیدگیهای لجستیکی قابل توجه و اختلالات سفر، با تغییر زمان این تورنمنت موافقت کرد. تاریخهای جدید این مسابقات برای تأیید به فیفا ارائه خواهد شد.
کنفدراسیون فوتبال اسیا در بیانیه خود نوشت: «پس از گفتگوهای گسترده و مشورتهای نزدیک با کمیته برگزاری جام ملتهای آسیا ۲۰۲۷ و فدراسیون فوتبال عربستان، امروز بهطور نهایی تایید کردیم که زمان برگزاری این رقابت معتبر قارهای که پیش از این برای هفتم ژانویه تا پنجم فوریه ۲۰۲۷ برنامهریزی شده بود، به ۲۳ دسامبر ۲۰۲۷ تا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۸ تغییر یافته است.»
کنفدراسیون فوتبال آسیا در توضیح دلایل این تصمیم اعلام کرد که شرایط خاص و اجتنابناپذیر ناشی از تحولات اخیر منطقه، از جمله پیچیدگیهای قابل توجه لجستیکی و اختلال در جابهجاییهای هوایی و حمل و نقل در این تصمیم نقش داشته است.
در ادامه این بیانیه، کنفدراسیون فوتبال آسیا با اشاره به دشواریهای پیشآمده برای آمادهسازی و برگزاری مسابقات در زمان اولیه، تامین منافع و امنیت تمامی عوامل حاضر در این رقابتها را از دلایل ضروری بودن تغییر برنامه عنوان کرده است.
در این بخش آمده است: «با توجه به چالشهای استثنایی ایجاد شده در مسیر آمادهسازی و برگزاری مسابقات طبق برنامه اولیه، به این نتیجه رسیدیم که به تعویق انداختن رقابتها برای حفظ منافع و تأمین امنیت تمامی تیمهای شرکتکننده، مسئولان مسابقات، تماشاگران و سایر ذینفعان ضروری است.»
کنفدراسیون فوتبال آسیا در پایان بیانیه خود اعلام کرد که برای کاهش تاثیرات ناشی از تعویق مسابقات، همکاری نزدیک با کمیته برگزاری، فدراسیونهای عضو شرکتکننده، حامیان مالی و شرکای رسانهای و تجاری ادامه خواهد داشت.
در پایان این بیانیه آمده: «AFC به همکاری نزدیک با کمیته برگزاری، فدراسیونهای عضو شرکتکننده، حامیان مالی ارزشمند، شرکای پخش و تجاری و تمامی ذینفعان ادامه خواهد داد تا تأثیرات ناشی از تعویق مسابقات را به حداقل برساند و در عین حال زمینه برگزاری رقابتی در بالاترین سطح و متناسب با جایگاه و استانداردهای اجرایی معتبرترین تورنمنت ملی فوتبال مردان آسیا را فراهم کند. اطلاعات و بروزرسانیهای بعدی از طریق کانالهای رسمی AFC منتشر خواهد شد.»